| Vesti | Hardver | Univerzalni tester za napajanja iz ThermalTake-a
Hardver

Univerzalni tester za napajanja iz ThermalTake-a

thermaltake

ThermalTake je predstavio „DR Power II“. Reč je o uređaju pomoću koga možete istestirati vaše napajanje bez potrebe da ga priključite na računar. Naravno, to može uvek biti korisno ako sumnjate u ispravnost vašeg napajanja, a ne želite da okušate sreću priključivanjem istog na ostale računarske komponente. Ono što je glavna prednost DR Power II uređaja je jednostavnost korišćenja, jer je dovoljno priključiti isit na sledeće konektore vašeg napajanja: SATA, PCI-Express, ATX, molex, Floppy i CPU. Pored toga, ovaj uređaj iz ThermalTake-a poseduje LCD sa korisnim informacijama.

 

TT_DR_Power_II_2

 

Ovaj uređaj će po svemu sudeći najviše biti zanimljiv PC entuzijastima i serviserima. U prilog tome ide činjenica da se veoma brzo može izvršiti osnovna dijagnostika napajanja i videti šta se događa sa naponima na svim granama.

 

TT_DR_Power_II_1

 

Pored toga, LCD DR Power II uređaja će svetleti crvenom bojom, ili totalno isključiti pozadinsko osvetljenje i na taj način vas alarmirati da je nešto krenulo po zlu.

 

TT_DR_Power_II_3

 

Dr. Power II se već nalazi u prodajama širom sveta koje su autorizovane od strane ThermalTake-a. Detalje možete pogledati u ovom PDF-u.

 

 

Izvor:ThermalTake

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar