| Vesti | Hardver | Memorija iz Kingstona obara 2 svetska rekorda!
Hardver

Memorija iz Kingstona obara 2 svetska rekorda!

kingston

Sanbri na Temzi – 29. jul 2011. – Kompanija Kingston Technology Europe Ltd, članica korporacije Kingston Technology Company Inc., nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je objavila kako je njihov najbrži dvokanalni memorijski komplet Kingston HyperX KHX2544C9D3T1FK2/2GX overklokovan na 2902 MHz sa CAS 6 latencijama i 3082 MHz sa CAS 7 latencijama tokom kućne overklok sesije u Francuskoj.

Ovo su najbrže zabeležene frekvencije za memoriju sa CAS 6 i CAS 7 latencijama, a postignute su od strane poznatih overklokera Benjamin Bouix-a, poznatog pod imenom „Benji Tshi“ i Jean-Baptiste Gerard-a, poznatim pod imenom „Marmott“ koristeći tečni nitrogen kao pomoć pri hlađenju. Sesije su rađenje na GIGABYTE P55 UD6C matičnoj ploči sa BIOS-om verzije F10 i Intel Core i7 870 procesorom.

 

OC_Picture1

 

„Ovo je prvi put da smo overklokovali pomenute module i brzine koje smo postigli su veoma impresivne“, izjavio je francuski overkloking šampion Jean-Baptiste Gerard „Marmott“. „HyperX KHX2544C9D3T1FK2/2GX moduli poseduju potencijal za još veće brzine ali nažalost bili smo ograničeni perfomansama procesora tako da jedva čekamo sledeću priliku kako bi smo oborili sami svoje rekorde!“

Više detalja, kao i fotografija možete naći na sledećem linku. Validacije rekorda možete videti na sledećim linkovima ( CAS 6 i CAS 7 ).

 

Izvor: Kingston Europe

 

Komentarišite na forumu

 

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar