| Vesti | Hardver | Prestigio predstavio Multipad 7.0 Ultra tablet
Hardver

Prestigio predstavio Multipad 7.0 Ultra tablet

uvodna

Kompanija Prestigio je za relativno kratko vreme izgradila brend za čije ime se vezuju različiti uređaji visokog kvaliteta i izrazito povolje cene. Novi tablet uređaj ove kompanije nastavlja da prati ovu filozofiju, pa je MultiPad 7.0 Ultra moguće nabaviti na našem tržištu po maloprodajnoj ceni od 100 evra.

 

 

Prestigio MultiPad 7.0 ultra (PMP3370B) sa svojom povoljnom cenom predstavlja entry segment ove kompanije. Zahvaljujući hardveru ovog tableta, koji podrazumeva kapacitivni ekran dijagonale 7 inča rezolucije 800×480 piksela, ARM Cortex-A8 procesor na 1 GHz i 512 MB RAM memorije, MultiPad 7.0 Ultra je jako dobar izbor za gledanje filmova, slušanje muzike i pregled teksta.

 

PRESTIGIO 01

 

U minimalističkom kućištu se našlo mesta i za 4GB interne memorije, slot za MicroSD kartice, WiFi modul 802.11n specifikacije, VGA kamera i USB 2.0 port. Za napajanje ovog tableta se stara baterija od 3.000 mAh. Što se softverske podrške tiče, novi tablet računar kompanije Prestigio dolazi sa Android 4.0 Ice Cream Sandwitch operativnim sistemom, a pored OS-a isporučuje se i set aplikacija kao što su Office Suite i Prestigio eReader, a prisutna je podrška i za Google-ov Play servis.

 

PRESTIGIO 02 T

 

Prestigio MultiPad 7.0 Ultra je već sada moguće pazariti kod Prestigio-vih prodajnih partnera, po već pomenutoj ceni od 100 evra. Takođe, vredi spomenuti da je MultiPad 7.0 Ultra pokriven i međunarodnom dvogodišnjom garancijom.


Izvor: Prestigio


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar