| Vesti | Hardver | Predstavljena T-FORCE DELTA RGB DDR5 VALKYRIE memorija, saradnja TEAMGROUP i BIOSTAR-a
Hardver Biostar Team Group

Predstavljena T-FORCE DELTA RGB DDR5 VALKYRIE memorija, saradnja TEAMGROUP i BIOSTAR-a

Kompanije TEAMGROUP i BIOSTAR su odlučile da stupe u saradnju kako bi kreirali T-FORCE DELTA RGB DDR5 VALKYRIE Edition DESKTOP memoriju, a ovo je ujedno i prva saradnja T-FORCE brenda iz TEAMGROUP i VALKYRIE serije iz BIOSTAR-a.

Dizajn je zasnovan na popularnoj DELTA RGB DDR5 DESKTOP memoriji i njenom izgledu, sa prepoznatljivim širokougaonim raspršivačem toplote uz prigodno RGB osvetljenje.

T-FORCE DELTA RGB DDR5 VALKYRIE Edition DESKTOP memorija je opremljena sledećom generacijom RGB pametnog kontrolnog čipa, omogućavajući igračima da koriste BIOSTAR-ov VIVID LED DJ softver za kreiranje jedinstvenog RGB podešavanja za svoj računar.

VALKYRIE Edition DDR5 podržava najnoviji Intel XMP3.0, omogućavajući igračima da uživaju u punim performansama overkloka.

Tome pomaže i njegov specijalni toplotno provodljivi silikon i dizajn hlađenja čipa za upravljanje napajanjem (PMIC) značajno smanjuju toplotu, obezbeđujući stabilne performanse dok radi pri velikim brzinama.

Da bi se zadovoljile potrebe raznih gejmera, T-FORCE DELTA RGB DDR5 VALKYRIE Edition DESKTOP memorija je dostupna u dve specifikacije: uz brzine takta od 5.600MHz i 6.000MHz sa kapacitetom od 2x16GB, a prva serija će biti dostupna krajem oktobra 2022.

 

Izvor: TeamGroup

 

Komentarišite na forumu…