| Vesti | Hardver | Pet godina garancije za ADATA XPG PYLON napajanja
Hardver A-Data

Pet godina garancije za ADATA XPG PYLON napajanja

Iz kompanije XPG poručuju da je garantni period za XPG PYLON 80 Plus Bronze sertifikovano napajanje produžen na 5 godina. Ranije je garancija jedinice bila ograničena na 3 godine.

XPG PYLON je 80 Plus Bronze sertifikovano napajanje koje može da dostigne nivoe efikasnosti do 89%, isporučujući performanse koje su skoro konkurentne onima sa Gold sertifikovanim izvorima za napajanje.

Dizajniran je za neprekidan rad sistema i dolazi u četiri opcije snage – 450 W, 550 W, 650 W i 750 W – da zadovolji specifične potrebe različitih tipova korisnika i scenarija performansi.

Svi modeli imaju DC-to-DC kolo 100% +12V. Kako navode iz kompanije, XPG PYLON je u skladu sa zahtevima za funkciju režima spavanja iz Intel ATX Power Supply Design Guide-a i nudi sistem isporuke energije koji ostaje dosledan i efikasan, što ga čini idealnim za podršku grafičkim kartama i procesorima srednjeg i visokog kvaliteta.

Njegov ventilator od 120 mm radi skoro nečujno kako bi se obezbedilo tiho korisničko iskustvo. U kombinaciji sa japanskim kondenzatorima od 105°C, XPG PYLON je tih i veoma efikasan.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu…