| Vesti | Hardver | EK predstavio Momentum monoblok za Gigabyte Z690 AORUS Master
Hardver EKWB

EK predstavio Momentum monoblok za Gigabyte Z690 AORUS Master

Kompanija EKWB je predstavila novi monoblok zasnovan na Intel LGA 1700 socket-u koji pripada Quantum liniji proizvoda, EK-Quantum Momentum² Aorus Z690 Master D-RGB – Plexi. Ovaj monoblok je dizajniran posebno za AORUS MASTER Z690 matičnu ploču iz Aorus-a.

Adresabilni D-RGB LED u monobloku je kompatibilan sa Gigabyte RGB Fusion 2.0 kontrolom i nudi potpuno iskustvo prilagođavanja osvetljenja za svaku pojedinačnu diodu u bilo kom trenutku. Ovaj monoblok je kompatibilan sa EK-Matrix7.

EK-Quantum Momentum² Aorus Z690 Master D-RGB – Plexi koristi najnoviju generaciju EK Velocity² motora za hlađenje kako bi osigurao najbolje moguće hlađenje CPU-a, a da pritom ne smanjuje protok ka drugim komponentama. Ovaj vodeni blok direktno hladi Intel Alder Lake CPU, VRM odeljak i LAN kontroler.

Kao i svaki EK monoblok, EK-Quantum Momentum² Aorus Z690 Master ima dizajn visokog protoka i može se lako koristiti sa sistemom koristeći slabije pumpe za vodu ili niže postavke brzine pumpe. Quantum Momentum² monoblok takođe dolazi sa D-RGB osvetljenjem sa ukupno 20 LED dioda.

Osnova monobloka je napravljena od niklovanog elektrolitičkog bakra, dok je vrh od kvalitetnog livenog akrilnog materijala. Niklovani mesingani držači za uvrtanje su unapred instalirani i omogućavaju jednostavnu instalaciju.

Digitalna 3-pinska 5 V D-RGB LED traka je instalirana u monobloku koji se povezuje na 3-pinski LED header matične ploče ili se može povezati na bilo koji drugi podržani 5 V 3-pinski LED kontroler. Ovaj proizvod je kompatibilan sa Gigabyte RGB Fusion 2.0 softverom.

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu…