| Vesti | Hardver | FSP predstavio „Hydro GT Pro“ seriju napajanja
Hardver FSP

FSP predstavio „Hydro GT Pro“ seriju napajanja

U poslednjih par meseci smo testirali dosta proizvoda tajvanske kompanije FSP koja je osnovana sad već davne 1993 godine. Reč je o proizvođaču koji je svoje ime stekao praveći kvalitetna napajanja za raznorazne tipove uređaja.

Zapravo, retko koja kompanija ima toliko širok portfolio napajanja kao FSP. Malo-malo pa FSP predstavi neku novu seriju napajanja, pa nas nije iznenadilo mnogo kada smo dobili materijal najave za„Hydro GT Pro“ seriju koja je namenjena za hardverske entuzijaste ali sa idejom da cena ne bude prevelika.

FSP HYDRO GT PRO je najavljen sa modelima sertifikovanim na 850W i 1000W.

U pitanju su kvalitetna napajanja koja dolaze sa 80 Plus Gold sertifikatom. U pitanju su single rail napajanja, a glavni kondenzator sertifikovan na 450V i 105°C.

Napajanja će biti polumodularna ali na način koji ne viđamo često. Naime, očekivano je da 24pin i 8pin kablovi budu deo napajanja, ali na FSP HYDRO GT PRO imamo integrisana i dva dodatna kabla za PCIe uređaje, tj. grafičke karte, koji se granaju na po 2×6+2 pin konektore. Svi ostali kablovi se instaliraju po želji, a pohvalno je što su svi kablovi flat tipa.

FSP HYDRO GT PRO serija dolazi i sa 0 dBA podrškom. Po grafikonu iz jednog od PDF-ova vezanih za ovu seriju napajanja, konkretno model od 1000W, sve do 30% load-a pri sobnoj temperaturi od 25 stepeni Celzijusa ventilator se neće okretati, a praktično sve do 80% loada će biti veoma tih.

U specifikacija se između ostalog i vidi da je FSP daje 7 (sedam) godina garancije na ovu seriju napajanja.

Još slika:

Sve ovo deluje jako dobro na papiru, a ostaje nam da sačekamo da se neko napajanje iz ove serije pojavi u AXE laboratoriji.

 

Komentarišite na forumu…