| Vesti | Hardver | Kingston FURY predstavlja svoje prve DDR5 SODIMM module
Hardver Kingston

Kingston FURY predstavlja svoje prve DDR5 SODIMM module

Gejming divizija Kingston Technology, Kingston FURY, predstavila je nove Kingston FURY Impact DDR5 SODIMM memorijske module. „Pomenuti moduli predstavljaju savršeno rešenje za svakog gejmera ili PC entuzijastu koji želi najviše performanse od svog laptopa ili SFF konfiguracije“, navodi se između ostalog u saopštenju ove kompanije.

Kingston FURY Impact DDR5 moduli su prema rečima čelnika 50% brži u odnosu na DDR4 i osiguravaju bolje performanse u gejmingu, renderovanju i multitaskingu, dok niska potrošnja energije i povećana efikasnost pomažu da sistem ostane hladan sa samo 1.1V. Moduli su dostupni u Intel XMP 3.0 sertifikovanim SODIMM kompletima do 64GB koji sadrže sve napredne karakteristike DDR5 memorije u kompaktnom formatu.

Uz to, sa Plug N Play tehnologijom za overclock i on-die ECC mogućnostima automatski podržavaju 4800MT/s2 na nižim latencijama u odnosu na standardne DDR5-4800 module, unapređujući tako sistemske performanse bez potrebe za uključivanjem posebnog profila i osiguravajući integritet podataka čak i pri ekstremnim brzinama. “Oduševljeni smo ekspanzijom naše linije DDR5 memorije visokih performansi sa Kingston FURY Impact DDR5 SODIMM modulima”, izjavila je Ivona Zalevska, DRAM biznis menadžer, Kingston EMEA.

“Gejmeri i kreatori sadržaja sada mogu iskusiti snagu DDR5 memorije kako na desktop računarima, tako i na laptopovima.” Kingston FURY Impact DDR5 moduli su dotupni kao pojedinačni moduli do 32 GB i kao kompleti od 2 modula do kapaciteta od 64 GB, uz to su podržani od strane ograničene doživotne garancije i preko 30 godina iskustva.

Izvor: Kingston

Komentarišite na forumu…

Pratite AXE na YouTubeFacebookInstagramTwitter
Budite deo AXE ekipe – ForumAXE ArmyDiscord

Kada je reč o Kingstonu, Dule je pripremio i video materijal na temu Kingston memorija i same DDR5 tehnologije i performansi koje donosi.