| Vesti | Hardver | Nokia najavljuje Nokia Oro smart telefon
Hardver

Nokia najavljuje Nokia Oro smart telefon

nokia

Nokia Oro, vrhunski smart telefon sa ekranom osetljivim na dodir, će se uskoro naći u prodaji u Evropi. Dostupan samo u ograničenoj količini, Nokia Oro je izrađen kombinacijom kože koju isporučuje Bridge of Weir Leather i 18-karatne pozlate, sa meni tasterom izrađenim od safir kristala. Ovaj vrhunski smart telefon poseduje kameru rezolucije 8 megapiksela i AMOLED ekran od ojačanog stakla dijagonale 3,5 inča, čineći ovaj uređaj čvrstim, živopisnim i bogatim karakterom.

 

01

 

„Samo pakovanje Nokia Oro telefona govori o tome da smo stvorili smart telefon koji predstavlja pravo zadovoljstvo kada se drži u ruci i pruža zadovoljstvo kada se koristi“, rekao je Alesandro Lamanna, potpredsednik za marketing u kompaniji Nokia. „Nokia Oro je izuzetna kombinacija delikatne izrade i pažljivo odabranih eskluzivnih materijala. Dizajniran je uz nepogrešivu strast za detalje, bilo da su u pitanju zlatni detalji na uređaju, safir kristal meni taster ili ručno umotana koža na pozadini„.

 

02

 

Nokia Oro prodajno pakovanje takođe uključuje i 18-karatno zlatno izdanje nagrađene Nokia J bluetooth slusalice. Nokia J poseduje „Always Ready“ tehnologiju tako da korisnik može jednostavno da se javi i započne razgovor na telefonski pozivi, a omogućuje i do tri meseca autonomije između dva punjenja.

 

05

 

Isporuka Nokia Oro počinje u sledećem kvartalu i uključivaće najnoviji Simbian Anna softver, donoseći unapređeni način unosa teksta, poboljšane Ovi Mape i bolji pretraživač interneta.

 

06_T

 

Izvor: Nokia

 

Komentarišite na forumu

 

Tagovi