| Vesti | Hardver | AMD APU je nagrađen nagradom „Najbolji izbor“ na ovogodišnjem Computex sajmu
Hardver

AMD APU je nagrađen nagradom „Najbolji izbor“ na ovogodišnjem Computex sajmu

amd

AMD je za svoje Fusion APU-ove, u kategoriji Računari & Sistemi nagrađen najvišim priznanjem u industriji,tj. dobio je nagradu „Najbolji Izbor 2011„. Nagradu dodeljuje Taipei Računarska Asocijacija, vodeći igrač u IT industriji i Taipei sajmu, a odluku donosi panel ljudi koga sačinjavaju predstavnici vlade, akademici, istraživački analitičari, novinari i urednici vodećih svetskih medija kao i industrijski eksperti.

AMD Fusion APU-ovi predstavljaju potpuno nov pristup u dizajniranju procesora i bolje izlaze u susret potrebama korisnika za obavljanje zahtevnih poslova, kao i bogatim video prikazom na uređajima malih dimenzija sa dugim trajanjem baterije. Samo su AMD Fusion APU-ovi projektovani da isporuče moćne CPU i GPU sposobnosti na jednom procesorskom čipu za danas zahtevne HD video, 3D i računarske poslove.

 

amd_apu

 

„Velika nam je čast da primimo ovu prestižnu nagradu Taipei Računarske Asocijacije, koja je manifestacija naših napora i veština koje smo uložili u AMD Fusion APU-ove“, rekao je Endi Ceng (Andy Tseng), AMD Korporativni Podpretsednik i Generalni Menadžer u Tajvanu. „AMD Fusion APU-ovi su u IT-u visoko cenjeni zbog svoje inovativnosti i kreativnosti. Ova nagrada dokazuje da je važno slušati naše kupce i dizajnirati proizvode u skladu sa njihovim potrebama“.

 

Nagrada „Najbolji Izbor“ COMPUTEX Taipei sajma dodeljuje se za dostignuća u tehnološkim inovacijama i dizajnu proizvoda još od 2002. To je jedan od najvažnijih zvaničnih događaja tokom COMPUTEX sajma, drugog najvećeg IT sajma na svetu.

 

 

Izvor: AMD

 

Komentarišite na forumu

 

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar