| Vesti | Hardver | MSI Big Bang Marshall
Hardver

MSI Big Bang Marshall

msi

MSI je prva kompanija na svetu koja koja je spojila „nespojivo“ i omogućila istovremeni rad grafičkih kartica različitih proizvođača, Nvidia i Ati. Sada su pristigle informacije o još jednom high-end modelu baziranom na Sandy Bridge platformi – MSI Big Bang Marshall, koji pored HydraLogix čipa donosi mesta za ni manje ni više nego osam slotova za grafičke karte.

 

 

1

 

MSI Big Bang Marshall koristi Intel P67 čipset i podržava nove mid-range procesore Sandy Bridge sa soketom LGA1155. O procesorima „brine“ naponska jedinica sa 18 faza kao i četiri DDR3-2000 MHz slota i neverovatna dva 8-pin konektora i jedan 6-pin konektor.

 

2

 

Glavna prednost LucidLogix tehnologije je omogućavanje rada grafičkim kartama različitih proizvođača i modela. Iako postoji sumnja da će više od četiri grafičke karte raditi istovremeno postoji pregršt mogućnosti da se iskoristi osam PCIe x 16 slotova.

 

Od ostalih stvari bitnih pomena, tu su tačke za merenje napona, OC Genie overklokovanje, dva Gigabitna Ethernet priključka, USB 3.0, SATA 6 Gbps i osmokanalni audio procesor.

 

MSI Big Bang Marshall je pokazao svoje mogućnosti i kvalitete, a u davanju finalne ocene najviše nas zanimaju cena i realne performanse.

 

Izvor: nordichardware

Komentarišite na forumu

Tagovi