| Vesti | Hardver | Kingston Digital predstavlja novu generaciju SSDNow Value diskova
Hardver

Kingston Digital predstavlja novu generaciju SSDNow Value diskova

uvodna

Kompanija Kingston Digital Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je predstavila sledeću generaciju svojih osnovnih SSDNow V diskova namenjenih kupcima koji cene dobar odnos cene i perfomansi. Kingston SSDNow V200 donosi najbolju vrednost i perfomanse korisnicima koji žele povoljnu nadogradnju kako bi ubrzali perfomanse svog trenutnog računara i produžili život investicije.

 

Novi Kingstonov SATA Rev 3.0 (6Gb/s) SSDNow V200 je skoro duplo brži u odnosu na prošli model SSDNow V100 SSD. Takođe je i do 20% povoljniji u odnosu na SSDNow V100 disk čineći ga tako jednim od najboljih diskova kada se uzme u obzir odnos cene i perfomansi SSD rešenja na tržištu. Sa boljim perfomansama i nižom cenom, cenovno orjentisan SSDNow V200 je savršen za kupce koji su jako svesni uloženog i dobijenog, a žele da nadograde svoji sistem koji koristi klasične diskove na fleš bazirano rešenje po prvi put.

 

SSDV200_straight_top_128GB_T

 

SSDNow V200 je dostupan u veličinama od 64 GB, 128 GB i 256 GB kao sam disk ili kao komplet za nadogradnju sistema kako bi se korisnicima olakšala instalacija. Desktop komplet uključuje SSD, softver za kloniranje diskova, DVD sa video instrukcijama, kablove (SATA kabl i kabl za napajanje) i adapter za montiranje diska od 2,5″ u standardno ležište od 3,5″. Komplet za nadogradnju laptop računara uključuje SSD, DVD sa video instrukcijama, softver za kloniranje diskova i eksterno kućište za diskove od 2,5″ za lako kopiranje operativnog sistema i podataka sa klasičnog diska na SSD tokom kloniranja.

 

SSDNow_V200_desktop_bundle_T

 

Kingston SSD-ovi su podržani sa trogodišnjom garancijom i 24/7 tehničkom podrškom.

 

Izvor: Kingston Europe


Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar