| Vesti | Hardver | Gigabyte predstavio novu AB350N matičnu ploču
Hardver

Gigabyte predstavio novu AB350N matičnu ploču

GigabyteWIFI

Kompanija Gigabyte je mislila na one korisnike koji žele da izgrade Ryzen-ov small form factor sistem, skraćeno SFF system, tako što je izbacila novu AB350N-Gaming Wifi matičnu ploču. Bilo da ste u pitanju gejmer ili težite ka nekom ozbiljnijem radu, Gigabyte se postarao.

Iako je mala po veličini, AB350N-Gaming Wifi je opremljena redizajniranim prostorom za CPU socket-e kako bi se prilagodila većim heatsink-ovima kao što su AMD-ov Wraith Max kuler, a tu su i standardne specifikacije koje krase ostale AM4 socket matične ploče – podrška za AMD Ryzen i 7th Generation A-seriju procesora, DDR4 podrška do 3.200MHz, PCI-E x16 3.0 slot, USB 3.1 kao i 7.1 kanalni HD zvuk.

Takođe, ova mini-ITX matična ploča nudi i Smart-Fan 5 koji omogućuje manualnu menjanje profila ventilatora, ili možete da dozvolite softveru da automatski kontroliše temperature očitavajući termalne senzore na matičnoj ploči i uskladi brzinu okretanja.

Hibridni pin headeri ventilatora imaju podršku za one sa standardnim tipom voltaže i PWM. Matična ploča podržava visoko naponske ventilatore čak do 24W sa ugrađenom over-current zaštitom. Čelnici iz kompanije nalažu da ovo ploču čini liquid cooling efikasnijim.

 

GigabyteWIFI 01 T GigabyteWIFI 02 T

 

RGB Fusion stavka se odnosi na širok dijapazon profila svetlosnih konfiguracija. Korisnici mogu da podese osvetljenje matične ploče da se sinhronizuju sa Wraith Max ventilatorima, ili da čak promene boju kako bi označavale temperature CPU-a. Na tacni su šest različith svetlosnih efekata (color cycle, pulse, music, static, flash, intelligent). Tu je i aplikacija koja se može downloadovati sa sajta kompanije.

IR digital power kontroler i PowIRstage ICovi, server level choke-ovi, 802.11ac Intel WiFi modul sa podrškom za Bluetooth 4.2, Chemicon audio otpornike, HD zvuk sa smart aplikacijom za slušalice, Realtek GbE LAN, kao i Gigabyte-ov PCI-E bracket sa jednim čeličnim štitom iz celog komada su samo još neke od karakteristika koje nudi ovaj mali, ali ipak nezamenjiv član Gigabyte-ove porodice proizvoda.

 

Izvor: Gigabyte

 

Komentarišite na forumu