| Vesti | Hardver | Gigabyte predstavio Force M9 miševe
Hardver

Gigabyte predstavio Force M9 miševe

uvodna

Kada su u pitanju miševi, Gigabyte je relativno mlad igrač na ovom tržištu, ali ih to ne ometa da često izbacuju nove modele. Slušajući potrebe svojih korisnika Gigabyte je kreirao miš koji može da radi na svim podlogama, čak i ako su u pitanju kristalno čiste površine, kao što je staklo. Zahvaljujući novoj Gigabyte ICE tehnologiji koja detektuje sve neravnine uključujući i mikroskopske neravnine na staklu, Force M9 ICE radi na skoro svim površinama.

Pored rada na skoro svim površinama, Gigabyte Force M9 ICE ima mogućnost podešavanja DPI-a u rasponu od 800-2000, što uz pristojan ergonomski dizajn predstavlja odličan izbor za „casual gamer-e“.

 

m9 ice 1 Tm9 ice 2 T
m9 ice 3 Tm9 ice 4 T

 

Za one kojima nije potreban rad na svim površinama, a cene dugotrajnost baterije, predstavljen je i Gigabyte Force M9. Njegova glavna karakteristika je trajanje baterije, a kako Gigabyte tvrdi, može da traje i do dve godine.

 

force m9 1 Tforce m9 2 T
force m9 3 Tforce m9 4 T

 

Kako bi obezbedili prijatan i efikasan rad tu je i tehnologija „Gigabyte Free-Scrolling“ sa kojom će pregled web stranica raditi mnogo efikasnije.


Izvor: Gigabyte


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar