| Vesti | Hardver | Genius na IFA 2013 sajmu
Hardver

Genius na IFA 2013 sajmu

Genius na IFA2013

Genius predstavlja inovativne proizvode

 

Kompanija Genius je objavila da će zvanično prisustvovati na sajmu IFA 2013 koji se ove godine održava od 6. do 11. septembra u Berlinu u Nemačkoj.

Genius je najavio da će na sajmu predstaviti sledeće proizvode: Cam Mouse, Energy Mouse, Speaker Keyboard i Traveler D6600. Genius poziva sve posetioce sajma da navrate na štand 111 u paviljonu 17 i iz prve ruke osete najnovije Geniusove proizvode.

 

 

Genius će takođe predstaviti dva najnovija dodatka iz svoje serije GX Gaming. Prvi od njih je Manticore, dobitnik nagrade COMPUTEX 2013 d&i Award – profesionalna igračka tastatura koja daje osećaj korišćenja mehaničke tastature.

 

Genius na IFA2013 1 T

 

Drugi je Zabius – igračke slušalice, kompatibilne sa PC-om, Macom, kao i konzolama – PS3 i Xbox 360. Genius će takođe izložiti i dobitnika nagrade COMPUTEX d&i Award, igrački miš GX Gaming Gila, kao i ostale proizvode iz serije GX Gaming.

 

Genius na IFA2013 3 T

 

Širok izbor inovativnih periferija

Genius ima reputaciju inovatora koji kombinuje funkcije više uređaja unutar jednog elegantnog proizvoda kako bi korisnicima ponudio vrhunsku funkcionalnost i iskustvo korišćenja. Nastavljajući sa ovim trendom, Genius će na štandu predstaviti i novu liniju hibridnih periferija.

Proizvodi iz ove linije uključujući Geniusove dodatke za smartfone i tablete kao što je TRANSBar, prenosni Bluetooth 2.1 zvučnici koji takođe služe kao stalak i mogu se koristiti sa svim veličinama tableta.

Genius će takođe predstaviti svoje inovativne miševe i tastature:

 

  • Cam Mouse – miš koji se pretvara u kameru sa mogućnošću skeniranja QR kodova, trenutnim slanjem slika na društvene mreže i drugim mogućnostima

  • Energy Mouse – bežični miš koji služi i kao punjač, zahvaljujući ugrađenoj litijum-ionskoj bateriji od 2700 mAh putem koje možete puniti svoje mobilne uređaje

  • Speaker Keyboard – elegantna tastatura koja služi i kao 2.1 zvučni sistem za PC ili mobilni uređaj

  • Traveler D6600 – bežični miš koji korisniku omogućava da prebacuje kontrolu između dva računara pritiskom na taster

 

Genius na IFA2013 2

 

IFA 2013 je vrhunska prilika za demonstriranje najnovijih dostignuća na polju potrošačke elektronike u Evropi. Genius je ponosan što učestvuje u ovom događaju i ima priliku da predstavi svoje najnovije proizvode.

 

Izvor: Genius

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar