| Hardver | Periferije | Genius Gila
Periferije

Genius Gila

Genius Gila

Brzi Genije

 

U prošlosti smo se susretali sa kompanijom Genius i njenim geđžetima. Ranije kada bi nam neko spomenuo Genius, poslednje što bi nam palo na pamet su upravo gejmerski miševi, tastature, slušalice i slično.

Verovatno se pitate zašto? Odgovor leži u tome da je kompanija malo kasnije ušla u gejming svet u odnosu na druge kompanije koje su već duže vreme prisutne u tom svetu. To naravno ne znači da Genius nema šta da ponudi igračima, jer ipak tako velika kompanija koja je godinama prisutna na tržištu sa višegodišnjim iskustvom, svakako ima šta da ponudi na polju geđžeta i gejming periferija. Smatramo da su malo zakasnili sa uključivanjem u taj deo populacije, ali obzirom da sam gejming kao i gejming populacija nikad ne jenjava, nikad nije kasno i svakako bi i igrači kao i mi želeli da vidimo šta to Genius može da nam ponudi. U jednoj od prošlih recenzija na test smo dobili Genius Imperator gejmersku tastaturu koja se gledajući njen cenovni rang, pokazala kao dobra investicija za uloženi novac i pristupačan gejming.

Ovoga puta, umesto tastature stigao je jedan odličan miš koji nosi naziv Genius Gila. Zaista izgleda i deluje kao jedan sportski auto među miševima, a da li će se tako i pokazati, pređimo na drugu stranu i otkrijmo šta nam je to stiglo iz kuhinje Geniusa.

 

 

Genius Gila U1

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar