| Vesti | Hardver | Dve Tt eSPORT iF Product Design nagrade
Hardver

Dve Tt eSPORT iF Product Design nagrade

Tt eSPORTS iF Product Design nagrade

Pre neki dan smo preneli vest da su čak četiri Thermaltake proizvoda osvojila Golden Pin nagradu za dizajn. To nije sve, jer su se, ovih dana, dva Tt eSPORTS proizvoda takođe okitila nagradama za dizajn i to sa ni manje ni više nego iF Product Design nagradom.

U pitanju su proizvodi iz Tt eSPORTS brenda tj. Tt eSPORTS Contour mobilni gejming kontroler, kao i Tt Isurus Pro in-ear sluašlice.

Tt eSPORTS Contour je namenjen gejmerima koji vole da se igraju na konzolama, kao i mobilnim uređajima. Contour je sertifikovan kao Apple gejming kontroler, tako da se može povezati sa iPadom, iPhone-om, kao i iPodom preko bluetooth-a. Tu je i podrška za četvrtu generaciju Apple TV, čija prodavnica ima dosta igara koje će osetiti benefite jednog ovakvog kontrolera.

 

Tt eSPORTS iF Product Design nagrade 1

Tt eSPORTS iF Product Design nagrade 2 T Tt eSPORTS iF Product Design nagrade 3 T

 

 

Tt eSPORTS Isurus Pro su in-ear slušalice namenjene profesionalnim gejmerima. Vrlo su udobne i nude veliki 13,5mm neodijumski drajver, kao i flat kabl kako bi se eleminisalo njegovo nepotrebno savijanje tokom korišćenja. Isurus Pro ima mikrofon koji se može po potrebi izvuči kada nije potreban.

 

Tt eSPORTS iF Product Design nagrade 4 T Tt eSPORTS iF Product Design nagrade 5 T Tt eSPORTS iF Product Design nagrade 6 T

 

 

Izvor: Tt eSPORTS

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar