| Vesti | Hardver | Tt eSPORTS predstavio Commander multilight combo
Hardver

Tt eSPORTS predstavio Commander multilight combo

Tt eSPORTS Commander combo

Svedoci smo da su sve popularniji pristupačni gejmerski kompleti, koji za malu svotu novca daju gejmersku miš i tastaturu koje se obično mogu pohvaliti sa pozadinskim osvetljenjem. Čak na našem youtube kanalu imate par video recenzija ovakvih gejmerskih kompleta.

Tt eSPORTS je Commander familiji, pridodao i jedan pristupačan gejming komplet – Commander multilight combo. U odnosu na prethodni gejming komplet novi Commander nudi dve boje više (plava, crvena i ljubičasta). Podešavanje intenziteta i tipa pozadinskog osvetljenja se podrazumeva.

Tt eSPORTS Commander multilight combo poseduje pregršt funkcija koje možete videti na video materijalu ispod:

 

 

Commander multilight combo ima takav dizajn da mu ivice deluju izrađeno od metala što bi trebalo da dodatno privuče gejmere koji žele pristupačan gejmerski komplet. Takođe ova tastatura koristi membrane, ali sa kapicama tastera koje koriste mehaničke tastature, što znači da će korisnici moći da iskuse prednosti obe vrste tastatura. Kapice tastera se mogu promeniti sa Tt eSPORTS kapicama koje se mogu dokupiti, jer ne dolaze uz komplet.

 

Tt eSPORTS Commander combo 1 T Tt eSPORTS Commander combo 2 T Tt eSPORTS Commander combo 3 T

 

Dodatne funkcije tastature u kompletu su mogućnost da se promeni repeat rate, što omogućava da se držanjem jednog tastera brzina njegovog ponavljanja može podesiti tako da bude brže ili sporije u zavisnosti od korisnikovih želja. Moguća je čak i zamena funkcije WASD tastera u ↑↓←→ i obrnuto. Tu je i Windows Lock funkcija koja će onemogućiti funkciju windows tastera dok se igrate.

Ali to nije sve, tu je i N-key rollover, koji omogućava istovremeni pritisak do 6 tastera i to – Q, A, Z, W, S, X, E, D, C, B, SPACE, TAB, kao i ↑↓←→.

 

Tt eSPORTS Commander combo 4 T Tt eSPORTS Commander combo 5 T Tt eSPORTS Commander combo 6 T

 

Miš iz kompleta poseduje lako promenljiv DPI i to od 800/1200/1600 i 2400DPI, dok njegov oblik omogućava udobno korišćenje kako bi se gejmer više posvetio igranju. Tu su različiti tipovi tj. efekti osvetljenja – statičko, pulsno, kao i stalna promena boje iz crvene u plavu i obrnuto, gde će na početku biti ljubičasta boja.

Preporučena maloprodajna cena ovog gejmerskog kompleta je 34,99$.

 

Izvor: Tt eSPORTS

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar