| Vesti | Hardver | Thermaltake proizvodi osvojili četiri Golden Pin Design nagrade
Hardver

Thermaltake proizvodi osvojili četiri Golden Pin Design nagrade

ThemalTake cetiri 2015 Golden Pin Design Award

Kompanija Thermaltake sa ponosom objavljuje da su četiri njena proizvoda, računajući tu i proizvode Tt eSPORTS i LUXA2 brenda, osvojila Golden Pin Design nagradu.

Ovu nagradu za dizajn su od 2384 proizvoda iz 15 zemalja osvojili Thermaltake Core V51 kućište, Tt eSPORTS Ventus X gejming miš, Tt eSPORTS Poseidon Z RGB mehanička tastatura, kao i zanimljivi LUXA2 GroovyA bežični stereo zvučnici.

Dobitnici ove nagrade su predstavljeni na „Songshan Cultural and Creative Park“ izložbi u Tajvanu.

 

Thermaltake Core V51

Core V51 je već ranije osvojilo Red Dot nagradu i zadržalo je sve ono karakteristično za ovu seriju – dizajn sa prepoznatljivom mesh mrežom prednje maske, mogućnost za ugradnju sistema vodenog hlađenja, tako i za vazdušna hlađenja, kao i odličan cable managment.

 

Thermaltake Core V51 1 T Thermaltake Core V51 2 T

 

Ovo kućište je namenjeno entuzijastima i podržava čak i E-ATX X99 matične ploče, kao i high end grafičke karte. Thermaltake Core V51 kućište je prvenstveno dizajnirano za gejmere. Veliki bočni prozor nudi pogled na unutrašnjost kućišta, dok ventilacione rupe na prednjem i gornjem delu, kao i više nogice kućišta, obezbeđuju bolju ventilaciju.

 

Tt eSPORTS Ventus X

Ventus X gejming miš je namenjenog korisnicima koji preferiraju malo suptilniji dizajn. Ovaj miš se može pohvaliti ergonomskim oblikom, heksagonalnim rupicama na gornjem delu, ali i gumiranim stranicama za komfornu upotrebu.

 

Tt eSPORTS VENTUS X 1

 

Ventus X koristi zaštitni mat sloj, a njegov aerodinamičan oblik, kao i heksagonalne rupice omogućavaju laku disipaciju toplote sa mišta, što omogućava duže gejming sesije.

 

Tt eSPORTS Poseidon Z RGB

Pozadinsko osvetljenje u više boja je sve popularnije te ne čude RGB varijante popularnih tastatura. Poseidon Z RGB je mehanička tastatura čije osvetljenje može da reprodukuje 16,8 miliona boja sa pet nivoa osvetljenja, koje se po potrebi može i isključiti.

 

Tt eSPORTS POSEIDON Z RGB 1 T Tt eSPORTS POSEIDON Z RGB 2 T

 

Korisnik može podešavati svetlosne efekte prema svojim potrebama, a za one koji ne vole da se igraju sa dodatnim podešavanjima tu su pet ugrađenih efekata.

 

LUXA2 GroovyA

GroovyA zvučnik karateriše moderni dizajn, a izrađen je od brušenog aluminijuma i plastike. Njegovo postolje dozvoljava podešavanje ugla zvučnika od 15 do 30 stepeni.

 

LUXA2 GroovyA 1

 

Ukupna snaga zvučnika je 7W i dolazi sa punjivom litijum-jon baterijom kapaciteta 2200mAh koja omogućava do 15 sati rada, dok punjenje baterije traje 5 sati. GroovyA ima ugrađen mikrofon i spikerfon, te korisnici mogu obavljati i hands free telefonske pozive sa svojim mobilnim telefonima.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar