| Vesti | Hardver | Corsair je najavio Vengeance DDR3 seriju visokih performansi
Hardver

Corsair je najavio Vengeance DDR3 seriju visokih performansi

corsair

Corsair je najavio DDR3 Vengeance seriju visokih performansi za entuzijaste. Vengeance memorijski moduli koriste pažljivo izabrane module da bi omogućili vrhunske overklok rezultate na trenutnim, kao i budućim Intelovim i AMD platformama. Svi inicijalni Vengeance moduli su deklarisani na niskih 1.5 V što ih čini kompatibilnim sa postojećim platformama, kao i štedljivim u radu.

 

 

Vengeance DDR3 memorijska pakovanja su raspoloživa u single, dual ili triple pakovanjima, i to u rasponu od 4 GB, pa sve do 16 GB! Svi Vengeance modeli su opremljeni sa aluminijumskim hladnjacima koji poboljšavaju toplotne performanse, ali im i daju „agresivniji“ izgled.

 

vengeance

 

„Kupci su tražili izvanrednu overklokersku memoriju, ali sa što manjom cenom i mi smo im uslišili tu želju“ izjavio je Thi La, podpredsednik Corsairove divizije za memorijske proizvode, i dodao: „Verujem da će naši korisnici zavoleti ovaj novi izgled kao i overklokerske rezultate koje će biti u stanju da postignu sa novom Vengeance memorijom“.

 

tabela

 

Inicijalna Corsair Vengeance familija će se sastojati od 7 pakovanja, kao što se može videti u tabeli iznad. Sva pakovanja memorijskih modula su kompatibilna sa trenutnim i budućim Intel i AMD platformama.

 

Izvor : guru3d

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar