| Vesti | Hardver | AMD predstavlja svoje najbrže šestojezgarne i dvojezgarne desktop procesore
Hardver

AMD predstavlja svoje najbrže šestojezgarne i dvojezgarne desktop procesore

amd

AMD je danas najavio dva nova Black Edition procesora uključujući AMD-ov novi najbrži šesto-jezgarni desktop procesor. Ovi procesori se pridružuju AMD-ovim višestruko nagrađivanim čipsetovima iz serije 8 i nedavno lansiranom AMD Radeon HD 6000 serijom grafičkih karti za PC-je koji pružaju živopisno 3D iskustvo visoke definicije GPU akcelerisanim multimedijalnim performansama. Pomoću ovih najnovijih tehnologija, igrači i PC entuziasti mogu uživati u ultimativnom vizuelnom iskustvu na novim PC-jevima koji koriste VISION Black AMD Tehnologiju.

 

Procesori koje AMD izbacuje na tržište su:

 

  • AMD Phenom II X6 1100T koji je AMD-ov novi najbrži desktop procesor koji nudi funkcionalnosti najviše klase, poput otključanih frekvencijskih multiplikatora, Turbo CORE tehnologije i performanse koje nude šesto-jezgarni CPU-ovi. Radna frekvencija ovog procesora je 3,3 GHz.

  • AMD Phenom II X2 565 Black Edition procesor koji je pristupačna alternativa za entuziaste koji su zainteresovani za fino podešavanje performansi i neverovatno visoke radne taktove jezgara. Iz samog imena se vidi da se radi o dvojezgarnom procesoru čiji je radni takt 3,4 GHz.

 

Ovi procesori su namenjeni onima koji žele da unaprede svoje PC-jeve i time dobiju dovoljno brzine i za neke od najzahtevnijih poslova.

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar