| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavlja pregršt novih kućišta
Hardver

Cooler Master predstavlja pregršt novih kućišta

CM

Stižu novi članovi MasterCase porodice i MasterBox serije, kao i nadograđene verzije Trooper SE, kao i Stryker SE kućišta iz kompanije Cooler Master.

Prvo na redu stiže kućište MasterCase H500M kućište. Opremljeno je sa dva različita prednja panela koji omogućuju korisnicima da biraju da li žele mesh styled panel ili kombinacijski mesh + kaljeno staklo panel.

Mesh prednji panel ispod svoje haube nudi dva 200mm RGB ventilatora uz maksimalno obezbeđen protok vazduha, a tu su i PSU cover, prekrivke za kablove, kao i podrška za radijatore do 360mm.

I/O panel nudi USB port za Tip C, četiri USB 3.0 portova, kao i dva 3.5mm džeka. MasterCase H500P Mesh White je osmišljen za korisnike koji žele čist i pregledan case, uz što bolje performanse, uz dva 200mm RGB ventilatora koji su pozicionirani iza prednjeg mesh panela.

Tu je i zatamnjeni panel od kaljenog stakla, kao i providni gornji panel, a samo neke od opcija su vertikalno mount-ovanje grafičke karte, PSU shroud, kao i razne pokrivke za kablove. Na samom vrhu, kao i na prednjem delu postoji podrška za radijatore za 360mm za MasterCase H500P Mesh White.

Sledi remasterizovana MasterCase MC-Serija, koja je prvobitno lansirana 2015. godine uz FreeForm modularni sistem koji daje korisniku potpunu kontrolu izgleda njihovog kućišta. Kao i uvek, iz Cooler Master-a navode da je u procesu razvijanja stavljen akcenat na poruke korisnika. Modularno nadograđeni okvir dozvoljava pregradnju i uklanjanje particionih ploča i M-Port-a. Modeli MasterCase MC500M i MC500Mt dolaze iz kutije sa RGB particionom pločom. Pored toga, svaki zasebni model je opremljen sa svetlo-sivom zatamnjenim bočnim panelom od kaljenog stakla i poseduje dodatne nadogradnje na specifikacijama kao što su I / O panel i poklopci za kablove.

 

CM 01

 

Ako se odlučite za prenosivu varijantu, tu je MasterBox Q300P iz MasterBox Q-serije. Kako navode, ova serija može biti mala po veličini, ali odlikuje se funkcionalnošću i modularnošću bez ugrožavanja toplotnih performansi. Četiri odvojive ručke, kao i prednji i gornji paneli DarkMirror čine šasiju lakom za transport. Zbog kockastog oblika rama, možete okretati kućište u više pravaca. I/O panel se može podesiti na šest različitih lokacija, dok su dva RGB ventilatora prethodno instalirana na prednjici. MasterBox Q300L stiže kao jednostavnija opcija, uz specijalni dizajn šablona na magnetičkom filteru za prašinu.

Za one koji žele što bolje gejming iskustvo, tu su Troopers SE, kao i Stryker SE, uz sivo kaljeno staklo, i dva dodatna PCI slota sa strane, mogućnošću mount-ovanja do četiri SSD-a u vertikalnoj poziciji, kao i X-Dock, uz pomoć koje ćete imati pristup hot swap bay-u za lak pristup eksternom 2.5-inčnom prostoru. Tu je i poboljšana podrška za vodeno hlađenje, kao i za 360mm radijatora na prednjoj strani i 240mm na vrhu, zajedno sa kontrolerom brzine ventilatora sa LED indikatorom.

Pretposlednje kućište jeste MasterBox MB500 koje poseduje semi-mesh prednji panel sa rupama za ventilaciju na vrhu koje obezbeđuju bolji protok vazduha za dva prethodno instalirana 120mm RGB ventilatora na prednjem delu, kao i jednom na zadnjem delu. Tu je prostrani enterijer i dvokomorni dizajn koji omogućava korisnicima da svoje kućište sklapaju brže. MasterBox MB500 može da podrži 360mm radijator, grafičke karte dužine do 400mm, CPU hladnjake do 160mm visine, kao i PSU do 180mm dužine.

Na kraju, imamo MasterBox TD500L koji poseduje diamond-cut dizajn na prednjoj maski i bočnom panelu. Specijalno dizajnirani panel će kreirati svetlosne efekte iz različitih uglova. MasterBox TD500L može ugostiti do šest ventilatora od 120mm, pruža podršku za prednji, zadnji i zadnji radijator. Podrška za grafičke kartice do 407 mm omogućava da se opremite najnovijim grafičkim kartama.

 

CM 02

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu