| Vesti | Hardver | Novo iz Sennheiser-a: HD 820 slušalice i HDV 820 pojačalo
Hardver

Novo iz Sennheiser-a: HD 820 slušalice i HDV 820 pojačalo

Sennheiser

Kako iz kompanije Sennheiser poručuju, za one audiofile koji žele da idu korak dalje, stižu HD 820 slušalice koje će biti predstavljene na CES 2018 festivalu u Las Vegasu.

U pitanju su dinamične stereo slušalice koje isporučuju prozračan zvuk, zahvaljući staklenoj transduktorskoj podlozi koja minimalizuje rezonancu, i samim tim, obezbeđuju što realističniji i što prirodniji zvuk.

Uz to, slušalice poseduju i metalni ram sa inner damping (prigušivanjem) elementom, OFC kablove obložene srebrom, kao i pozlaćen jack.

Takođe, ulošci za uši su izgrađeni od visoko kvalitetne anti-alergijske veštačke kože i mikrovlakana, kako bi se omogućila kompletna udobnost, kao i izolacija od ambijentalne buke.

Na kraju stiže i HDV 820 pojačalo za dinamične slušalice koje poseduje simetričan processing signala, i nisku harmonijsku distorziju.

 

Sennheiser 01 T Sennheiser 02 T

 

Posebno podešeni simetrični kabl za usklađivanje impedancije sa niskom kapacitivnošću uključen je u HD 820 kako bi se obezbedile besprekorne performanse. Oba uređaja poseduju Pentaconn konektore, a u pitanju je novi standard za balansirani output. Samim tim, nudi se minimalna distorzija, i čistiji kvalitet zvuka. HD 820 slušalice se očekuju tokom ranog letnjeg perioda ove godine za svega 2.400 evra.

 

Sennheiser 03 T Sennheiser 04 T

 

Izvor: Sennheiser

 

Komentarišite na forumu