| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MasterAir MA620P i MA621P hladnjake
Hardver

Cooler Master predstavio MasterAir MA620P i MA621P hladnjake

CM MasterAir

Sa namerom da obore granice vazdušnog hlađenja izvan AIO tečnog hlađenja, Cooler Master je odlučio da predstavi nove hladnjake iz MasterAir serije, MA620P i MA621P.

Heatsink je kombinacija dva ugrađena heatsink-a sa CDC 2.0 tehnologijom, kao i dva MasterFan MF120R RGB koji su u stanju da pravilno rasporede toplotu, a takođe poseduju i sertifikat od strane ASUS-a, Gigabyte-a, MSI, kao i Asrock za njihov RGB Sync.

Naime, MasterAir MA620P, kao i MA621P TR4 edicija vrši nadogradnju CPU hlađenju time što se duplira površinski prostor uz kombinaciju dva heatsink-a koji su opremljeni sa dva MasterFan MF120R RGB kako bi se osiguralo dovoljno vazdušnog pritiska i toplota uklonila od CPU-a.

Tu je i opcionalni treći ventilator koji takođe pomaže adekvatnom hlađenju. Uz MasterAir MA620P i MA621P TR4 ediciju stižu dva MasterFan MF120R RGB, kao i RGB kontroler. Bićete u prilici da kontrolišete boju, intenzitet, nivo, kao i efekte u svega par klikova, ili uz softver od proizvođača matične ploče.

Kompletan sistemski RGB Sync je moguć uz Cooler Master RGB ventilatore, koji su kompatibilni sa ASUS-ovom, Gigabyte, MSI, kao i Asrock tehnologijom.

MasterAir MA621P TR4 poseduje idealnu bazu za montiranje TR4-SP3, i samim tim će AMD Threadripper CPU imati optimalni površinski kontakt  i uz to, pravilno rasipanje toplote. Baza takođe sadrži Continuous Direct Contact Technology 2.0, kako bi se omogućio direktan kontakt sa heatpipe-ovima.

 

CM MasterAir 01 T CM MasterAir 02 T CM MasterAir 03 T

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu