| Vesti | Hardver | ASUS ROG najavio Huracan G21 gejming desktop
Hardver

ASUS ROG najavio Huracan G21 gejming desktop

Huracan

ASUS Republic of Gamers (ROG) je najavio Huracan (G21), kompaktni desktop računar koji radi uz 8. generaciju Intel Core i7 procesora i NVIDIA GeForce GTX 1080 grafičku kartu.

Huracan ima jedinstveni magnetski-osiguran bočni poklopac koji se može otvoriti kako bi se poboljšao protok vazduha u sistem i aktivirao svetlosni efekat Aura.

Dodatni protok vazduha obezbeđuje hlađenje potrebnim za svoje komponente visokih performansi, tako da igrači mogu igrati najnovije igre u svojim najstrožijim postavkama.

Da bi osigurali najbolje performanse, Huracan pokreće najnoviji Intel Core i7 procesor od 8. generacije sa 32GB DDR4 2666MHz memorije i NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikom.

Huracan je konfigurisan do 512GB M.2 NVMe PCIe 3.0 x4 SSD i 2TB HDD; i do 2TB HDD-a sa Intel Optane Memory tehnologijom. Intel Optane omogućuje performanse poput SSD-a sa velikog HDD-a, ubrzavajući ukupne performanse sistema i poboljšavajući odzivnost za brzo računarsko iskustvo.

 

Huracan 01

 

Klizni bočni paneli olakšavaju održavanje i nadogradnju ključnih komponenti, omogućavajući igračima nadogradnju na brže i veće kapacitete za skladištenje, grafičku kartu i memoriju kako bi se Huracan ažurirao.

Pored toga, Huracan ima 2.5-inčni SSD uložak sa hot-swapom. Prilagodljivi efekti Aure omogućavaju igračima da se kombinuju izgled i osećaj Huracan-a u igri koja se trenutno igra, a Aura Sync tehnologija omogućava sinhronizaciju svetlosnih efekata pomoću Aura Sync-powered uređaja, poput slušalica, tastature, monitora i drugih perifernih uređaja.

Aura Sync obezbeđuje do devet unapred podešenih načina osvetljenja. Ugrađeni ESS Sabre DAC i pojačalo pružaju kvalitetan zvuk od 32-bit / 384kHz i sample rate za koji tvrde da je 8x veći od kvaliteta CD-a, za bogatije i detaljnije zvučne doživljaje.

 

Izvor: ROG

 

Tagovi