| Vesti | Hardver | Cooler Master Elite 343 kućište
Hardver

Cooler Master Elite 343 kućište

cooler_master

Pre par dana smo pisali o Cooler Master Elite 371 pristupačnom kućištu. Međutim izgleda da je Cooler Master odlučio da plasira još jedan model, čija je namena malo drugačija. Novo Cooler Master kućište nosi oznaku „Elite 343“, a reč je o modelu dizajniranom da „ponese“ Micro-ATX format matičnih ploča.

 

 

Cooler Master Elite 343 je namenjem sklapanju kompaktnog računara, na čemu svedoče dimenzije ovog modela.

 

Cooler_Master_Elite_343_1

 

Uz Cooler Master Elite 343 kućište u paketu dolazi i jedan preinstalirani 120 mm ventilator koji je zadužen za hlađenje hard diskova, dok postoji i mogućnost poboljšanja performasni hlađenja dodavanjem još jednog 80 mm ili 90 mm ventilatora na zadnjoj strani kućišta.

 

Cooler_Master_Elite_343_2

 

Cooler Master Elite 343 kućište poseduje dva 5,25″ „tool-free“ ležišta. Ono što je takođe zanimljivo je postojanje HDD kaveza koji se može lako odstraniti iz kućišta. Naravno, inženjeri Cooler Mastera su razmišljali o mogućnosti instaliranja neke poveće grafičke karte, kakva je recimo AMD HD 5970, pa otud i ova mogućnost. Pretpostavljamo da će se ovoj opciji najviše radovati „Lan Party Manijaci“, željni veoma prenosnog, a moćnog računara.

 

Cooler_Master_Elite_343_3

 

Opet sa druge strane, ako imate potražnju za kućištom malih dimenzija i dosta prostora za hard diskove, ovaj HDD kavez je prava stvar! Specifikacije Cooler Master Elite 343 kućišta su:

 

Cooler_Master_Elite_343_specifikacije

 

Na žalost cena ovog modela još uvek nije poznata, ali poznavajući Cooler Master i vodeći se logikom kakve modele kućišta u svom portfoliu prodaju za 60 eura, možemo očekivati veoma pristupačan model sa cenom nikako većom od 45 eura…

 

Izvor: Cooler Master

Komentarišite na forumu

Tagovi