| Vesti | Hardver | AMD imenovan EMEA proizvođačem komponenata godine
Hardver

AMD imenovan EMEA proizvođačem komponenata godine

amd

Monte Karlo – 16.02.2011. – AMD je danas objavio da je imenovan EMEA proizvođačem komponenata dodine na ‘EMEA distributivnom kanalu akademije za dodelu nagrada’. Ta čast je ukazana AMD-u zbog njegove posvećenosti partnerima, strategije u okviru distributivnog kanala i sveukupnog partnerskog programa, kao i mnogim drugim faktorima.

 

 

Manifestacija je održana u saradnji sa konferencijom DISTREE XXL distributivnog kanala, kojom se promovišu dostignuća u IT distribuciji. Stotine distributera širom EMEA nominovali su po svom mišljenju najbolje proizvođače u deset različitih kategorija, uključujući i EMEA proizvođača godine. Potom, najboljih pet proizvođača u svakoj kategoriji prošlo je u poslednji krug glasanja, koje se uživo dešavalo u Salle des Etoiles u Monaku 10.02.2011. Oko 800 visokih rukovodilaca distributivnih kanala širom EMEA je prisustvovalo ovom događaju. Bazirano na otvorenom i transparentnom sistemu glasanja, stotine distributera je glasalo, i dalo priznanja pravoj savršenosti u distributivnom kanalu regije.

 

„Pet nominovanih u kategoriji ‘EMEA proizvođač komponenata godine’ bili su AMD, Asus, Gigabyte, Intel i WD. AMD je osvojio ovogodišnju nagradu sa impresivnih 46% glasova“, kaže Farouk Hemraj, CEO DISTREE događaja. „Želeo bih da čestitam svim proizvođačima koji su ove godine osvojili nagrade. Uživati podršku među distributerima je vitalan deo u strategiji izlaska na tržište u EMEA regionu“.


„Mi smo oduševljeni što smo dobitnici ove prestižne nagrade, kojom se prepoznaje naša potpuna posvećenost i privrženost distributivnom kanalu“, kaže Deren Gresbi (Darren Grasby), korporatvni potpredsednik prodaje za EMEA. „2010 je bila sjajna godina za AMD i nikada nije bilo bolje vreme da se bude AMD-ov partner. Nedavno lansiranje AMD Fusion familije APU-ova, dizajniranih da transformišu računarsko iskustvo krajnjih korisnika, ističe AMD-ovu sposobnost da ponudi inovativne tehnologije u koje možete imati poverenja. Ovo priznanje od strane naših kolega i od strane samih partnera u okviru distributivnog kanala nam kaže da je naša posvećenost dobro usmerena“.

 

Takođe, AMD je nagrađen ‘Najbolji Proizvođač Hardvera za 2010.’ nagradom od strane veoma poznatih IDG Nemačka, GamePro i GameStar publikacija na svečanosti održanoj u Minhenu. Čitaoci i korisnici publikacija glasali su za najboljeg proizvođača hardvera. Za tu priliku, putem Interneta glasalo je više od 50.000 čitalaca navedenih publikacija.

 

„Da bi se osiguralo da glasanje bude nezavisno što je to više moguće, GameStar nije nominovao proizvođače unapred. Činjenica da je AMD bio prvi proizvođač koji je tržištu ponudio DirectX 11 sposobne grafičke karte i sjajan odnos cena i performansi AMD Phenom II procesora su bez sumnje bili odlučujući faktori zbog kojih su čitaoci izglasali AMD za najboljeg proizvođača hardvera 2010.“ kaže Daniel Visarius, viši editor za hardver, GameStar magazina.

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar