| Vesti | Hardver | ASUS FM2 matična ploča oborila 3DMark Vantage rekord
Hardver

ASUS FM2 matična ploča oborila 3DMark Vantage rekord

uvodna

ASUS je uz pomoć kombinacije svoje F2A85-V PRO matične ploče i AMD-ovog procesora iz najnovije A-serije postavio novi rekord od 10297 markova na 3DMark Vantage Performance benchmarku za APU segment. Ovo dokazuje da je ASUS posvećen proizvodnji matičnih ploča isključivo najvišeg kvaliteta kada je u pitanju AMD-ova nova A-serija APU-a.

 

Matična ploča ASUS F2A85-V PRO je u kombinaciji sa AMD A10-5800K APU-om postavila novi rekord od 10297 markova na 3DMark Vantage Performance testu, uz 2 memorijska modula i hlađenje tečnim azotom postignut je stabilan rad na brzini od 2720MHz. Čak i pod vazdušnim hlađenjem postignuto je zavidnih 8070 markova, sa čim je ASUS matična ploča pokazala da ASUS FM2 matične ploče imaju odlične performanse u najrazličitijim uslovima i okruženjima rada. Novi benčmark rekord, kao što je 3D Mark Vantage, pokazuju da ASUS matične ploče FM2 serije pružaju korisnicima dugoročnu stabilnost, pouzdanost i dobre performanse.

 

rekord T

 

Kako je sve ovo postignuto i šta ove ploče razlikuje od konkurencije?

ASUS eskluzivne tehnologije – Dual Intelligent Processors 3 i New DIGI+ Power Control, koje kombinuju TPU, EPU i digitalne kontrolere napona, omogućavaju korisnicima lako overklokovanje uz odlične performanse, i pružaju efikasniji i stabilniji sistem u radu sa ASUS FM2 serijom matičnih ploča.

 

ASUS F2A85-V T

 

Za korisnike koji traže dodatnu snagu za igranje, prava stvar je ASUS GPU Boost funkcija pomoću koje se povećavaju performanse grafičke karte za 17% i to samo jednim klikom, što će značiti svima koji su bili na ivici igrivosti nekog novog game naslova. USB BIOS Flashback, koji je veoma lak za korišćenje, donosi najjednostavnije flešovanje BIOS-a bez potrebe za instalacijom APU-a ili memorije, dok opcija Fan Xpert 2 pomaže pri optimizaciji i kontroli hlađenja sistema i tako osigurava tiho, ali stabilno radno okruženje.

Takođe, ASUS FM2 matične ploče donose mnoštvo funkcija za one korisnike koji bi da od svog računara naprave kućni bioskop. Funkcije kao što je ASUS USB 3.0 Boost donosi veću brzinu prenosa podataka, i to do 1,7 brže od standardnog USB 3.0 porta, dok Remote GO! aplikacija pruža mogućnost bežičnog strimovanja multimedijalnih sadržaja sa računara na DLNA uređaje, pristup podacima i jednostavan transfer podataka. Network iControl omogućava da rasporedite prioritete vaših omiljenih aplikacija putem profila koje konfigurišete sami, a sve to preko intuitivnog korisničkog interfejsa. Sa svim ovim dodatnim funkcijama, ASUS FM2 serija matičnih ploča je spremna da vam donese najbolju kućnu zabavu.

 

ASUS F2A85-V 2 T

 

Uz F2A85 seriju matičnih ploča, ASUS takođe nudi i širok asortiman F2A55 modela koje pokrivaju potrebe najšireg kruga korisnika.

 

F2A85 serija

F2A85-V PRO

F2A85-M PRO

F2A85-V (uskoro)

F2A85-M

F2A85-M LE

F2A55 serija

F2A55

F2A55-M

F2A55-M LE

F2A55-M LK

F2A55-M LK PLUS

 

 Izvor: ASUS


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar