| Vesti | Hardver | AMD Catalysti 12.11 će doneti veliko ubrzanje
Hardver

AMD Catalysti 12.11 će doneti veliko ubrzanje

uvodna

Kompanija AMD je najavila da će novi drajveri – Catalyst u verziji 12.11 doneti velika ubrzanja u većem broju popularnih naslova tj. igara. Novi drajveri aka „Newer settle“ će doneti porast performansi Radeon 7xxx seriji grafičkih karti baziranih na GCN arhitekturi kako bi se one mogle lakše nositi sa konkurentnim grafičkim kartama iz kompanije Nvidia.

 

AMD obećava povećanje performansi i do 15% u određenim igrama kao što su BattleField 3, novi Medal Of Honor: Warfighter, Sleeping Dogs, Dirt Showdown. Ovim porastom performansi bi gigahercna verzija Radeona 7970 trebala da bude brža i do 20% od Geforce GTX 680 karte, ili da Radeon 7950 bude za 20% brži od GeForce GTX 660Ti karte isl…

 

performanse

 

Ovaj drajver će danas biti dostupan za download kao non-WHQL, dok će u novembru biti dostupna i WHQL verzija drajvera.

Osim novih drajvera svi koji kupe AMD Radeon kartu od 77xx, pa do 79xx serije će moći da dobiju nove igre, kao što se može videti na slici ispod.

 

bundle igara

 

Pitanje je da li će i prethodni kupci spomenutih karti imati takođe mogućnost da dobiju ovaj bogat paket igara i popuste, jer FarCry 3, novi Hitman, i Sleeping Dogs će dobro doći i onim igračima koji već poseduju navedene grafičke karte koji bi tako mogli da iskoriste pune potencijale istih.

Sve u svemu odličan potez AMD-a.

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar