| Vesti | Hardver | Genius predstavio SP-HF800A zvučnike
Hardver

Genius predstavio SP-HF800A zvučnike

uvodna

Kompanija Genius, jedan od vodećih globalnih proizvođača periferija za računare, predstavio je nove zvučnike. U pitanju je model Genius SP-HF800A koji predstavlja elegantne stereo-zvučnike namenjene pre svega korisnicima notebook računara i tableta.

 

 

 

Klasično dizajnirano kućište ovih zvučnika veoma je čvrsto, izrađeno je od javora i predstavlja odličan kontrast dizajna modernih notebook računara, iPada ili drugih tableta. Osim elegantnog dizajna, kvalitetno kućište znatno podiže i sam kvalitet reprodukcije zvuka. Dodatnu eleganciju zvučnicima daje bakarni prsten kojima su oivičene same jedinice zvučnika. I levi i desni zvučnik sastoje se od tri zvučne jedinice (po jedna od njih namenjena reprodukciji visokih tonova, a dve, dvostruko veće, reprodukciji niskih tonova) koje zajedno daju pun spektar kristalnog čistog i vernog zvuka. Zvučnici se na računar spajaju preko standardnog 3,5-milimetarskog konektora.

 

SP-HF800A 1SP-HF800A 2SP-HF800A 3

 

Kontrole jačine i boje zvuka lako su dostupne i smeštene na prednjoj ploči zvučnika, a između njih se nalazi dodatni 3,5-milimetarski audio-ulaz za spajanje drugih uređaja bez potrebe za odvajanjem zvučnika sa računara.

 

SP-HF800A mogucnosti

 

Zvučnici nude ukupnu izlaznu snagu (RMS) od 20 W, a mogu se nabaviti u opremljenijim prodavnicama opreme za računare i audio-opreme po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 5300 dinara.

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar