| Vesti | Hardver | ADATA predstavila T5000C power bank
Hardver A-Data

ADATA predstavila T5000C power bank

Iz kompanije ADATA dolazi power bank T5000C, kapaciteta 5000 mAh.

Donoseći jedinstveni dizajnerski pristup, kompaktni T5000C krasi cvetna gravura osvežavajućeg, prolećem inspiriranog izgleda i ugodnog osećaja na dodir. Power bank dolazi u dve pastelne boje koje savršeno pristaju uz cvetnu šaru.

Osim upečatljivog izgleda, T5000C donosi i sjajne karakteristike, uključujući USB tip A i tip C priključke koji podržavaju dvosmerno punjenje. T5000C predstavlja iskorak od tradicionalnog dizajna power bank uređaja, a koji najčešće karakterišu prigušene boje i neukrašene površine. Dizajn uređaja se ne ističe samo izgledom i svežinom, već pruža i neverovatan osećaj na dodir.

Dodatno naglašavajući prolećem inspirirani dizajn, power bank dolazi u dve živahne, pastelne boje – Breezy Blue plavoj i Powder Pink ružičastoj. T5000C je savršen za zauzete ljude koji su uvek u pokretu. Sa svega 1,43 cm ovaj power bank ne prelazi debljinu većine pametnih telefona i lako se može ubaciti u džep ili torbicu, što ga čini lako prenosivim.

Osim toga, mase je 125 grama i bezbrižno ga možete nositi bilo gde. T5000C opremljen je sa dva USB priključka (tip A i tip C) sa izlaznom strujom do 3,0 A, što omogućuje istovremeno punjenje dva uređaja.

Priključak USB-C podržava dvosmerno punjenje, omogućujući korisnicima da koriste isti kabel za punjenje power bank-a i njihovih uređaja. Siguran rad garantuju brojne zaštitne mere uređaja protiv prepunjavanja, pregrejavanja, kratkog spoja i prenapona.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu…