| Vesti | Hardver | Novi AMD Ryzen PRO procesori serije 4000
Hardver AMD

Novi AMD Ryzen PRO procesori serije 4000

Predstavljanjem mobilnih procesora serije Ryzen PRO 4000, AMD nudi najmodernija rešenja za ispunjavanje računarskih potreba za moderno poslovanje. Bez obzira na to je li vaša firma mala ili je veliko preduzeće. Da li uređajima upravljaju iz IT-a ili je na snazi „BYOD“ (donesite svoj uređaj), AMD-ov portfolio procesora Ryzen PRO 4000 familije nudi poslovnim korisnicima fleksibilnost u odabiru pravog rešenja na bazi performansi, upravljivosti i sigurnosnih tehnologija.

AMD-ovi partneri, HP i Lenovo, takođe su objavili neke od svojih novih poslovnih prenosnih računara koje pokreću mobilni procesori AMD Ryzen 4000 i procesori iz serije Ryzen PRO 4000. HP ProBook x360 435 G7 i ProBook 445/455 G7 pokretani procesorima AMD Ryzen 4000 serije idealni su za male i srednje firme kojima je potreban snažan i elegantan prenosnik koji pruža sve što im je potrebno za posao u kancelariji i pokretu.

HP ProBook x360 435 G7 pruža snagu, sigurnosne mogućnosti i izdržljivost koje sve veće kompanije zahtevaju u svestranom „2-in-1“ dizajnu. Lenovo sa modelim ThinkPad T14 / T14s / X13 / L14 / 15 isporučuju tanke i lagane notebookove nove generacije koje pokreće AMD Ryzen PRO 4000 serije procesore. S predviđanim trajanjem baterije do 20 sati na Thinkpad T14s s AMD Ryzen 7 PRO 4750U procesorom, iskusite snažne performanse u pokretu, a pritom i dalje imate izuzetnu autonomiju baterije.

AMD Ryzen PRO 4000 seriju predstavljaju tri nova modela u AMD-ovoj liniju. Procesori AMD Ryzen 7 PRO 4750U, Ryzen 5 PRO 4650U i Ryzen 3 PRO 4350U. Ovi novi PRO procesori idealni su za biznise koja zahtevaju najnapredniju tehnologiju, najbolje performanse i najsavremenije bezbednosne mogućnosti u poslovnim ultraprenosnicima.

AMD Ryzen PRO 4000 serija predstavlja veliki generacijski skok u performansama u odnosu na prethodnike. Za poslovna okruženja koja koriste paket Microsoft Office, ovo se odnosi na poboljšano iskustvo kod tipičnih zadataka produktivnosti u kancelariji. Do 19% poboljšanja u laganim aplikacijama kao što je Microsoft Word, do 77% boljim performansama u zahtevnijim aplikacijama kao što je Excel.

AMD PRO tehnologija pruža slojeve sigurnosnih tehnologija, besprekorne upravljivosti i pouzdanu dugovečnost tako da možete pouzdano raditi. AMD-ove inovacije nadilaze čistu brzinu, jer današnje moderno radno mesto treba svaku moguću prednost. Današnji sofisticirani napadi zahtevaju moderan pristup kako bi se zaštitilo ono što je važno.

AMD PRO sigurnost pruža slojeve odbrane, od silicijuma do OS-a i sigurnosti na nivou sistema. AMD PRO sigurnost uključuje mogućnosti poput. Procesori AMD Ryzen 4000 serije sa AMD PRO upravljanjem omogućavaju IT profesionalcima da lako i pouzdano upravljaju flotama računara unutar organizacije.

Bez obzira na to je li se vaš IT tim nadogradio na modernu upravljivost pomoću Microsoftovog Endpoint Managera ili se pridržavate tradicionalnog upravljanja zajedničkim IT alatima. AMD Ryzen PRO procesori podržavaju obe strategije, tako da imate fleksibilnost na osnovu vaše poslovne infrastrukture.

AMD Ryzen PRO procesor su dizajnirani za kvalitet i pouzdanost, uz dugotrajnost platforme.

 

Izvor: AMD

 

Komentarišite na forumu…