| Vesti | Hardver | SteelSeries lansirao Nimbus+ Gamepad kontroler za Apple korisnike
Hardver

SteelSeries lansirao Nimbus+ Gamepad kontroler za Apple korisnike

Iz kompanije SteelSeries dolazi Nimbus+ bežični Gamepad kontroler za Apple uređaje. Naime, Nimbus+ se nadovezuje na već popularni Nimbus kontroler, te ga odlikuju i nove karakteristike, uključujući klikabilne džojstike, nove Hall effect trigger-e, kao i baterija od 50 sati.

Kupovinom Nimbus+ se dobija i novi Nimbus+ iPhone Mount koji omogućuje korisnicima da prikače svoj iPhone direktno na kontroler, kako bi što udobnije igrali svoj omiljeni naslov. Kako je dizajniran specifično za gejming na Apple uređajima, Nimbus+ donosi kvalitetne gejming kontrole sa konzole na iPhone, iPad, iPod touch, Mac, kao i Apple TV.

Uz ergonomski dizajn, trigere i tastere sa brzim odzivom, kao i brojnim Apple opcijama za povezivost, iz kompanije Apple navode da je Nimbus+ najbolje rešenje koje podiže gejming na Apple uređajima na novi nivo. Nimbus+ je u skladu sa Apple MFi standardima za bežičnu konektivnost i uparivanje uređaja.

Nimbus+ takođe maksimalno iskorišćava prednosti dostupne za MFi gejming kontrolere, uključujući pronalaženje igara uz podršku kontrolera, mapiranje tastera koje je optimizovano radi što boljeg gejming iskustva i kontrole, kao i brza ponovna povezivanja.

Dostupan je na Apple-ovom zvaničnom websajtu, dok će biti dostupan na zvaničnom sajtu SteelSeries počev od 26. maja.

 

Izvor: SteelSeries

 

Komentarišite na forumu…