| Rubrike | Reportaže | Ko piše AMD drajvere i razvija Vulcan API?
Reportaže

Ko piše AMD drajvere i razvija Vulcan API?

AMD Andrej Zdravkovic Intervju

Intervju – Andrej Zdravković – Korporativni potpredsednik AMD-a

 

Pre mesec dana Dule (Dušan Srbljak) je posetio Makao (Kina) gde je  prisustvovao višednevnoj “AMD Polaris Tech Day” konferenciji na kojoj je novinarima širom sveta predstavljena nova AMD grafička arhitektura, a samim tim i nove grafičke karte – AMD Radeon RX480, AMD Radeon RX470 i AMD Radeon RX460.

Međutim, sve do današnjeg dana nismo sa Vama smeli da podelimo niti jednu zvaničnu informaciju iz jednostavnog razloga što je između PCAXE i AMD potpisan NDA.

Ćutanju je došao kraj! Iako još uvek nemamo RX480 u rukama iako je u Srbiju ušao pre 10 dana (veliki pozdrav za carinu :mad:), to ne znači da Vam nismo pripremili zanimljiv sadržaj. Pred vama je eskluzivni video intervju sa Andrejom Zdravkovićem, koji radi u AMD-a na visokoj poziciji. Ali šta Andrej tačno radi?

Preporučujemo vam da do kraja pogledate ovaj video intervju zato što ne nosi “samo” priču o novim AMD grafičkim kartama, nego i jednu izuzetno zanimljivu životnu priču.

 

 

Uskoro očekujte i poduži vlog iz Makaa, koji jednostavno nismo želeli da izbacimo pre ovog intervjua i članaka o Polarisu, iz jednostavnog razloga što ne želimo da Duletov odličan provod u Kini i ceo taj put bude u većem fokusu od onoga što je zaista bitno, a to su nove AMD grafičke karte srednjeg i srednjeg/višeg segmenta!

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar