| Hardver | Hlađenja | Veliki test 120mm ventilatora – Drugi deo
Hlađenja

Veliki test 120mm ventilatora – Drugi deo

Uporedni Test Ventilatora

Dugo očekivani veliki uporedni test ventilatora je napokon tu!

 

Obećavali smo ga dugo, pisali o njemu, snimali VLOG, ali odlučili smo da ga odložimo za period kada ima više interesovanja. Ko još kupuje ventilatore u sred zime? Topliji dani su tu, pa je vreme da objavimo i drugi, onaj veliki test 120mm ventilatora.

U beskrajnim otkutijavanjima ventilatora sve vreme smo vam davali detalje do kojih smo došli kroz test. Komentarisali smo buku, kao i performanse u grubim crtama, a sada je vreme da to o čemu smo pričali damo u vidu grafikona, audio snimka i merenja, te da možete sami da odlučite koji to ventilator vama najviše odgovara uz naše komentare i utiske. 

 

 

Mi smo pokušali da ubrojimo najpopularnije ventilatore koje možete kupiti na našem tržištu, kao i neke premium ventilatore kojih kod nas mahom nema, ali su dovoljno poznati i cenjeni da zaslužuju da ih jurite makar i preko grane. Nažalost nismo uspeli da se dokopamo Nidec Gentle Typhoon ventilatora koji u svetu važi već dugi niz godina za najbolji ventilator za vodena hlađenja, ali valjda ćemo i njega imati na testu u budućnosti. Ako ništa drugo, tu nam je najbliža alternativa tom tipu ventilatora u vidu EK Vardar modela.

 

E

Erik Nastovski

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar