| Hardver | Hlađenja | EK Vardar F4-120ER – Unboxing
Hlađenja

EK Vardar F4-120ER – Unboxing


Par reči za kraj i finalna ocena

 

U ovom opisu nećete videti performanse pri hlađenju, kao ni akustiku. Ovo je više bio uvod za jedan od dva velika komparativna testa 120mm ventilatora u kojima ćete imati prilike da vidite realne razlike u performansama između njih, uključujući i EK Vardar F4-120ER.

 

EK Vardar F4-120ER White 017 T

 

Iz našeg dosadašnjeg korišćenja možemo reći da ovaj ventilator ne pravi apsolutno nikakvu buku svojim motorom, već se čuje isključivo i samo huk vazduha. Ovo je izuzetno bitna stvar, jer retko koji ventilator može podjednako dobro da radi na svim obrtajima, a kamoli da postigne ovako veliki raspon obrtaja.

 

EK Vardar F4-120ER White 025 T

 

Subjektivni utisak je da su performanse sjajne, a to ćemo potvrditi brojkama naknadno. Jedinu zamerku imamo na samo 2 godine garancije. Lideri tržišta daju 5-6 godina garancije, pa bi bilo lepo da EK promeni politiku i produži garanciju na makar 3 godine, jer kvalitet ovih ventilatora to zaslužuje.

 

EK Vardar F4-120ER White 016 T EK Vardar F4-120ER White 024 T

 

Dizajn je jednostavan, ali izuzetno funkcionalan. EKWB je na tržište high-performance ventilatora došao ne kao novajlija, već kao ljuta konkurencija i pretendent na presto. Javićemo se sa test rezultatima, a usput se nadamo da će na naša vrata pokucati i 140mm Vardar modeli.

 

Vardar F4-120ER White ventilatore je na test ustupio EKWB

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar