Zavisi kakav je "prah" u pitanju.Jeftinije uzeti kilo mesa nego kilo praha
Nego, šta je taj aas?

@OCz da li je taj clanbuterol izaziva vrtoglavice, probleme sa vidom ili bilo sta slicno? Poceo sam da radim na dizalici tj kranu nedavno, ne bih voleo da ubijem nekog dole, srusim neki brod itd.![]()
pitaj Skota kako dobro moze ciklicna katogena da radi 
Misspelled ASSJeftinije uzeti kilo mesa nego kilo praha
Nego, šta je taj aas?

ja se secam kad smo bili kod tebe u kacu da si bio krupan ???Hbga brale to je realnost necuralacaKrupan sam ja i sad,nije u tome problem...problem je da skinem donji stomak a da mi ne ode i ovo malo bede od ramena i grudi sto sam dobio.
ako oces da se trujes ovim drogama, probaj ali ja ti ne bih savetovao... Probaj carb cycling recimo , npr danima kada vezbas po 200gr UH a kad ne vezbas 100 , i radi kardio i budi uporan 

cak je i OCz vec preko mesec dana prirodno na katogenoj i ceka me jos nekih do 20 dana
popravlja se stomak, vec je to manje-vise dobro a cim zavrsim dijetu idem kontru. 31 avgusta idem na more pa da licim na nesto bolje nego prosle godine 

tako sam gradjen visok 190 izuzetno tanke i dugacke kosti. Vrat se istanji, faca kao skeletor i svi pitaju "sto si tako smrsao"
i to me smara do jaja inace variram od 83 do 90kg u zavisnosti da li sam na masi ili def.

Jbt koja razlika,u odnosu na samo 2-3 god unazad,kakve su ti samo rukice bile smesne
aj postavi onu jednu sa mrsavim rukama,cisto da se vidi razlika 

tj kristijana bejla