OCz
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 04.04.2009.
- Poruka
- 948
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 / Megashadow (lapped) Push-Pull (Scythe GT AP-15)
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Samsung 840 EVO 128GB & F3 HD153WI
Sound:
Cerwin-Vega! VE-15 / Denon PMA-1500R / AKG K702 / Shanling PH300 / Asus Xonar STX
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Kao sto neko vec spomenuo klenbuterol je za vecinu blazi a bolji i efektivniji (ali zavisi od osobe). Ako si probao ranije klen i nisi bio zadovoljan, nisi jednostavno jeo kako treba i nisi nista zapravo radio osim sto si ga uzimao - a tako ne funkcionise ni on ni ECA. Moras i ti da radis da bi to nesto radiloJel moze uz ECA kombinaciju tribulus da se pije (glutamin i bcaa podrazumevam da mogu)?!...da nisu kontra produktivni
Ako hoces ECA da probas, 50mg su obicno tabletice (i to je jako iako su male na izgled) podeli jednu na 4 dela. Treba da su i ocrtane tako u X. Jedna ce biti 12.5mg i onda kreni 2x dnevno 12.5mg i 200kg kofeina ili jaka kafa (verovatno oko 2 bas pune kasicice kafe). Drugu dozu od 12.5mg efedrina i 200mg kofeina uzmes nakon 6-8h i to je to. Tako idi par dana i vidi kako ti se cini. Da li nemas javljanje nervoze, glavobolju ili tako nesto. Ako nema idi to isto ali 3x dnevno. Pa posle mozes 2x ali po 24mg i 200mg kofeina. P.S aspirin ne mora, a ako ga uzimas onda ubacis uz ovo navedeno onaj mali od 80mg ili 81mg, sta vec bese. Nemoj od 300+
A ako imas bilo kakav slucajno problem sa srcem ili neku srcanu manu, nemoj uopste da uzimas, iako su sve to male doze i ko je zdrav i prav sve to treba da je potpuno bezbedno
Ja sam sam napravio pojas od lanca i izolacije za kablove (da mi ne sece lanac struk), odlicno je za propadanja a sigurno je i ovo kupovno dobro!Jel neko koristio ovako nesto za propadanje i zgibove?
http://rdxsports.com/product/rdx-professional-extra-thick-dipping-belt-body-building-black.html
Kontam da uzmem jer mi je prelako da radim zgibove sa svojom kilazom.
Postoje i ovi prsluci sa tezinom, ali dosta je skupo.
http://rdxsports.com/product/rdx-removable-weighted-jacket-8101214kg-b.html
Inace ne znam da li koristis gurtne kada radis ledja, meni je to keva. Bas mi pomaze da bolje pogodim i napumpam ledja, odlicna stvar a jefino, 300-400din
Poslednja izmena: