Nauci da koristis myfitnesspall , izracunaj koliko ti kalorija treba i koliko zelis da gubis nedeljno , uzmi digitalnu vagu ,meri i prati sta jedes.. jedi celu normalnu hranu a ne produkte hrane , i ne mozes da omanes... ne uzimaj sagorevace ne trebaju ti ..Pa to sam i mislio da kombinujem ali rekoh vec, Dyma B.E cu kupiti sredinom juna, do tada sam na blagoj dijeti tj vise na zdravoj hrani, bez slatkisa/grickalica i sto manje hleba i trcacu 3x nedeljno po 4km + teretana + bajs pa sam mislio da dodam neki jeftiniji sagorevac, ne moze da skodi ali opet reko da pitam da li iole valja/''radi'' ovaj od 1580 din..

Izbaci samo to mleko i super si, ali opet, taj shake je prepun secera.Ja sam počeo da furam zanimljiv miks poslije treninga: 2 banane, dvije šake jagoda, 100g mljevene plazme, 50g whey proteina, 5g kreatina (monohidrat) i pola litra mlijeka (supena kašika šećera opciono, zavisno od jagoda) i to sve u blender... Mogu reći da mi zamjeni večernji obrok a pokušavam da to smažem prije 21h i za sada je odlično!Zadržavam masu ~103kg a stomak je počeo primjetno da opada - i pločice se naziru
 Što se tiče šećera, kontam da su to nezasićeni šećeri (osim one supene kašike koju stvarno rijetko ubacujem, tipa jednom u 8 šejkova) iz voća pa mu ga to dođe kao relativno zdrav šećer... Za sada mi ne smeta i primjetio sam samo napredak ali to može biti i od toga što sam prestao da jedem bilo šta poslije 21h i hlj.eb sam sveo na minimum - oko 4 kriške dnevno.
 Što se tiče šećera, kontam da su to nezasićeni šećeri (osim one supene kašike koju stvarno rijetko ubacujem, tipa jednom u 8 šejkova) iz voća pa mu ga to dođe kao relativno zdrav šećer... Za sada mi ne smeta i primjetio sam samo napredak ali to može biti i od toga što sam prestao da jedem bilo šta poslije 21h i hlj.eb sam sveo na minimum - oko 4 kriške dnevno.
 Jos malo cu da se za***avam, pa cu da krenem cut pocetkom sledeceg meseca, taman kada riba krene da vezba da imam drustvo na traci, jer me ubija sat vremena da zabadam sam
 Jos malo cu da se za***avam, pa cu da krenem cut pocetkom sledeceg meseca, taman kada riba krene da vezba da imam drustvo na traci, jer me ubija sat vremena da zabadam sam 
 Stalak za cucanj mi je bas, bas trebao posto sam koristio od bench-a koji mi je prenisko stajao jer ne moze vise da se izvuce, a izradjeni su kao sto se vidi i drzaci za sve moguce kombinacije tako da sam u fulu zbrinut
 Stalak za cucanj mi je bas, bas trebao posto sam koristio od bench-a koji mi je prenisko stajao jer ne moze vise da se izvuce, a izradjeni su kao sto se vidi i drzaci za sve moguce kombinacije tako da sam u fulu zbrinut 

Jedino negativna strana je sto su u blisterima od po 30kom, a ne u flasici.
 Jedino negativna strana je sto su u blisterima od po 30kom, a ne u flasici. . @Don, stavi ih u neku flasicu
. @Don, stavi ih u neku flasicu  . Ili kutijicu.
. Ili kutijicu.Bravo matorac,taj rad!!!!!Joj prezadovoljan sam spravama, prelep mi je trening bio.
Sprava za propadanja i zgibove mi je super stabilna, propadao sam sa 30kg do otkaza i cak i kada se ja tresem sprava se drzi
Stalak je po meri radjen tako da dzaba da pricam da mi je bruka i zbog sirine nemam vise problema sa stavljanjem ploca od 20kg sa strane pa da ploca povuce sipku dok je druga strana prazna (posto sipka nije olimpijska, slika 4 sta pricam)
Na slikama izgleda kao da sam ******irano ukomponovao i namestio sprave, ali je zapravo uzivo odlicno zamisljeno, nista nicemu ne smeta i ne zauzima uopste mnogo prostora.

Mislim da ti u najgorem slucaju finansijski dodje na isto i ovo da uzmes sledeci put posto je u flasici 200 kapsula, ako ti smeta to sto si naveoUzeo sam nove omega3. https://www.proteini.si/en/health/olimp-gold-omega-3-sport-edition-120-caps/
12e 120kom. Jace su od obicnih. Obicno su od 180mg i 120mg, ove su 320mg i 220mg po kapsuli.
Deluju i kvalitetnije od AllMax-ovih. Ne smrde kao one.Jedino negativna strana je sto su u blisterima od po 30kom, a ne u flasici.

Lakse mi ovako i za sada samo jednu dnevno uzimam.
 Lakse mi ovako i za sada samo jednu dnevno uzimam.

Rasprodaja ovih laganih stvari, prelazi se na HC, neki t3, hormon rasta i depoDa li treba nekome 250gr BCAA u prahu od Scieteca, 80 kapsula Dyna Burn Xtreme-a i 100 tabletica Clena?
Dao bih sve ovo prilicno jeftino.
Moze i na dve rate.
 :p
 :p