Nauci da koristis myfitnesspall , izracunaj koliko ti kalorija treba i koliko zelis da gubis nedeljno , uzmi digitalnu vagu ,meri i prati sta jedes.. jedi celu normalnu hranu a ne produkte hrane , i ne mozes da omanes... ne uzimaj sagorevace ne trebaju ti ..Pa to sam i mislio da kombinujem ali rekoh vec, Dyma B.E cu kupiti sredinom juna, do tada sam na blagoj dijeti tj vise na zdravoj hrani, bez slatkisa/grickalica i sto manje hleba i trcacu 3x nedeljno po 4km + teretana + bajs pa sam mislio da dodam neki jeftiniji sagorevac, ne moze da skodi ali opet reko da pitam da li iole valja/''radi'' ovaj od 1580 din..
Izbaci samo to mleko i super si, ali opet, taj shake je prepun secera.Ja sam počeo da furam zanimljiv miks poslije treninga: 2 banane, dvije šake jagoda, 100g mljevene plazme, 50g whey proteina, 5g kreatina (monohidrat) i pola litra mlijeka (supena kašika šećera opciono, zavisno od jagoda) i to sve u blender... Mogu reći da mi zamjeni večernji obrok a pokušavam da to smažem prije 21h i za sada je odlično!Zadržavam masu ~103kg a stomak je počeo primjetno da opada - i pločice se naziru
Bravo matorac,taj rad!!!!!Joj prezadovoljan sam spravama, prelep mi je trening bio.
Sprava za propadanja i zgibove mi je super stabilna, propadao sam sa 30kg do otkaza i cak i kada se ja tresem sprava se drzi
Stalak je po meri radjen tako da dzaba da pricam da mi je bruka i zbog sirine nemam vise problema sa stavljanjem ploca od 20kg sa strane pa da ploca povuce sipku dok je druga strana prazna (posto sipka nije olimpijska, slika 4 sta pricam)
Na slikama izgleda kao da sam ******irano ukomponovao i namestio sprave, ali je zapravo uzivo odlicno zamisljeno, nista nicemu ne smeta i ne zauzima uopste mnogo prostora.
Mislim da ti u najgorem slucaju finansijski dodje na isto i ovo da uzmes sledeci put posto je u flasici 200 kapsula, ako ti smeta to sto si naveoUzeo sam nove omega3. https://www.proteini.si/en/health/olimp-gold-omega-3-sport-edition-120-caps/
12e 120kom. Jace su od obicnih. Obicno su od 180mg i 120mg, ove su 320mg i 220mg po kapsuli.
Deluju i kvalitetnije od AllMax-ovih. Ne smrde kao one. Jedino negativna strana je sto su u blisterima od po 30kom, a ne u flasici.
Rasprodaja ovih laganih stvari, prelazi se na HC, neki t3, hormon rasta i depo :pDa li treba nekome 250gr BCAA u prahu od Scieteca, 80 kapsula Dyna Burn Xtreme-a i 100 tabletica Clena?
Dao bih sve ovo prilicno jeftino.
Moze i na dve rate.