Darko Jankovic
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 03.05.2020.
- Poruka
- 697
- Rezultat reagovanja
- 587
Moja konfiguracija
Za te pare ti je bolja varijanta da uzmes nekog punta, 1.2 sa 8 ventila, jer ce mnogo manje glava da te boli kasnije.
Da, stilo jeste klasa iznad, sa sr..nje elektronikom, mnogo skupljim rezervim delovima, da ne spominjem plivajuci zamajac, registraciju i potrosnju.
Uvek sam govorio ljudima da kupe jednostavniji i mladji auto za novac koji imaju, niko me nikad nije poslusao i svi su mi nakon nekog vremena rekli da sam bio u pravu. Naravno govorim o kupovinama polovnjaka do par hiljada evra.
Da, stilo jeste klasa iznad, sa sr..nje elektronikom, mnogo skupljim rezervim delovima, da ne spominjem plivajuci zamajac, registraciju i potrosnju.
Uvek sam govorio ljudima da kupe jednostavniji i mladji auto za novac koji imaju, niko me nikad nije poslusao i svi su mi nakon nekog vremena rekli da sam bio u pravu. Naravno govorim o kupovinama polovnjaka do par hiljada evra.

Detaljni pregled kompletnog auta bi trajao daleko duže nego što sad traje (a i sad traje sumanuto dugo zbog ispitivanja kočionih sistema, koliko sam čuo). Da je ovo Nemačka i da imamo njihov standard, pa kad pred TUV moraš mečku da rodiš da bi ti auto bio ispravan, to bi bila druga priča, međutim tad se svakojaki krš ne bi prodavao na polovnim automobila i tako u krug... duga je to priča. Da se tehnički pregled radi kako bi se ustanovili svi nedostaci, 50% ljudi u Srbiji ne bi moglo sebi da priušti automobil, a to nikome ne ide u korist, svestan sam ja i toga i gde živim i kako... Ali dobro, šta god da nam nabace na grbaču, snađemo se uvek 

) samo se nisam javljao.