| Vesti | Softver | Top Eleven beleži rekorde!
Softver

Top Eleven beleži rekorde!

TopEleven 2500000 igraca

Kompanija Nordeus, tvorac najpopularnije sportske video igre na planeti – Top Eleven, saopštila je danas da je njen fudbalski menadžer i zvanično ušao među deset najboljih i najpopularnijih igara na Facebook-u na svetskom nivou, sudeći po statistikama Appstats.eu, nezavisne kompanije koja prati popularnost igara i aplikacija na najpopularnijoj socijalnoj mreži.

Takođe, Top Eleven je ujedno i najpopularnija sportska video igra na Facebooku. Top Eleven po zvaničnim statistikama trenutno igra preko 2.500.000 aktivnih igrača na dnevnom nivou, što je svrstava u sam vrh ne samo igara, već i aplikacija Facebook-a. Uspeh je još i veći kada se zna da se varijanta igre za iOS i Android telefone može igrati nezavisno, odnosno bez povezivanja sa Facebook-om, čime je broj dnevnih igrača zapravo još veći.

 

 

Nordeus T

 

Top Eleven je ujedno i najpopularnija sportska igra Facebook-a koja vam omogućava da se nađete u ulozi menadžera fudbalskog tima.

 

TopEleven 2500000 igraca 1 TTopEleven 2500000 igraca 2 TTopEleven 2500000 igraca 3 T

 

Zadatak vam je vođenje ekipe tokom mečeva, kupovina igrača, određivanje strategije, ali i izgradnja stadiona, upravljanje finansijama, potpisivanje sponzorskih ugovora i sve drugo što prati jedan fudbalski klub. Igra se trenutno može igrati na 34 različita jezika, a pored Facebook-a, iOS i Android verzija, dostupna je i na najvećoj socijalnoj mreži Rusije – Odnoklassniki.

 

Izvor: Nordeus


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar