| Vesti | Softver | Resident Evil 2 igrivi demo stiže ove nedelje
Softver

Resident Evil 2 igrivi demo stiže ove nedelje

RE2

Za sve vas koji ste dugo čekali izlazak rimejka krajnje popularnog Resident Evil 2 naslova, vrlo ubrzo ćete moći da probate 30-minutni demo i to od ove nedelje.

Naime, Capcom će fanovima ovog survival horror naslova ponuditi “1-Shot Demo” koji će biti dostupan za PlayStation 4, Windows PC, kao i Xbox One od 11. do 31. januara.

Ukoliko uspeju da završe svoj objektiv unutar svoje misije, mogu ga iznova i iznova prelaziti dok ne dostignu limit od 30 minuta.

Unutar demoa će se takođe nalaziti i novi cinematic trejler koji je ekskluzivan za trial verziju Resident Evil 2. Dok je sam demo vremenski ograničen, trejler koji je uključen kao deo ovog trial-a, se može pratiti bezbroj puta bez ograničenja.

Za one koji ne znaju, Resident Evil 2 je naslov koji je doneo svetsku popularnost franšizi, a igra vas stavlja u ulogu policajca Leona Kenedija, kojem je to bio prvi dan na poslu u službi Racoon City Police.

Takođe, možete igru odigrati i kao Kler Redfilt, koja je u potrazi za svojim bratom Krisom Redfildom, koji je bio protagonista prve Resident Evil igre. Resident Evil 2 stiže na PS4, Windows PC, kao i Xbox One 25. januara.

 

RE2 01

 

Izvor: Resident Evil 2

 

Komentarišite na forumu…