| Vesti | Softver | The Division 2 PC verzija izlazi na Epic Store-u
Softver

The Division 2 PC verzija izlazi na Epic Store-u

Division

Ubisoft i Epic Games su se udružili kako bi doveli PC igre ovog izdavača, uključujući Tom Clancy’s The Division 2, u Epic Games Store. The Division 2 će biti polu-ekskluzivna za Epic Games Store na Windows PC-u.

Ubisoft će takođe prodavati PC verziju kroz sopstveni online odeljak, ali The Division 2 neće biti objavljen kroz Steam.

Predstavnik za Ubisoft je naveo kako trenutno nemaju planove za objavljivanje Tom Clancy’s The Division 2 na Steam-u.

Ubisoft i Epic su rekli da će „takođe biti partneri na dodatnim odabranim naslovima koji će biti objavljeni tokom ove godine.“

Takođe su naverekao da planira da ispuni pre-ordere za The Division 2 napravljene u drugim online prodavnicama pre lansiranja igre 15. marta.

Epic je već napravio nekoliko ekskluzivnih ugovora sa manjim programerima kako bi svoje igre ponudio isključivo u Epic Games Store, kao što su Supergiant’s Hades i poslednje epizode ​​Telltale igara The Walking Dead: Final Season.

 

Division 01

 

„Sigurni smo da će Epic isporučiti odlično putovanje za naše fanove, od pre-orderovanja igre i uživanja u našoj beta verziji do lansiranja Tom Clancy’s The Division 2 15. marta“, rekao je Chris Early, potpredsednik partnerstva u Ubisoftu. „Epic nastavlja da ometa industriju video igara, a njihov digitalni model third party distribucije je najnoviji primer, i nešto što Ubisoft želi da podrži.“

Epic je u decembru lansirao svoju prodavnicu digitalnih igara, reklamirajući povoljniju stopu naknade za programere od Steam-a, kako će 88% prihoda će biti namenjeno programerima, dok će Epic Games zauzeti preostalih 12%. Pored PC-a, Tom Clancy’s The Division 2 takođe dolazi na PlayStation 4 i Xbox One.

 

Izvor: The Division 2

 

Komentarišite na forumu…