| Vesti | Softver | Reddit organizuje Photoshop takmičenje uživo
Softver

Reddit organizuje Photoshop takmičenje uživo

Ukoliko vas interesuje rad u Photoshop-u, i obožavate da posećujete Reddit, Adobe i kompanija iza ovog websajta organizuju zajedničko takmičenje – i to uživo. Kao deo ekspanzije u vode originalnog sadržaja, PsBattles Live će se održati uživo na r/PsBattlesLive subredditu svakim danom tokom ove nedelje.

PSBattles Live zabavno-humorističke „borbe u Photoshopu“ će se održati u 3 sata po istočnom vremenu, odnosno 9 časova uveče po našem. Moderatori će dati zadatak zajednici da najkreativnije obrade slike koristeći Photoshop.

Tokom emitovanja će biti prikazani neki od radova, a članovi zajednice će moći da glasaju za svoje favorite. Panel komičara će dati komentar na kreacije.

Prema Redditu, oni koji učestvuju će zaraditi „bodove, nagrade zajednice i slavu na Internetu“ – toliko će skoro dobiti i za deljenje čudnih, divljih i smešnih fotografija na Redditu. Ipak, ovo je simpatičan način da se prikaže kreativnost korisnika Reddit-a.

Reddit i Adobe pokreću seriju u znak obeležavanja 10. godišnjice subreddita r/photoshopbattles, koji ima više od 17.4 miliona članova. „Korisnici Reddita mesečno doprinose više od 110.000 originalnih umetničkih dela na platformi, a r/photoshopbattles su jedan od naših najživljih primera zajednice koja se okuplja kako bi stvorila i sarađivala u zajedničkoj strasti“, rekla je direktorka marketinga Reddit-a Roxy Young.

„PsBattles Live nije samo proslava jedne od naših najomiljenijih zajednica Reddita, to je i najnovije iskustvo naših dugogodišnjih partnera u Adobe -u.“

 

Izvor: Adobe

 

Komentarišite na forumu…