| Vesti | Softver | NASA izbacila iPhone aplikaciju
Softver

NASA izbacila iPhone aplikaciju

6_www

 

 

NASA je izbacila iPhone aplikaciju, tako da će mobilni korisnici biti u kontaktu sa poslednjim vestima i video zapisima koje nam dolaze iz navedene kompanije. NASA je objavila potpuno besplatnu novu aplikaciju za Apple iPhone i iPod Touch uređaje, koju je moguće preuzeti sa Apple App Store-a, gde im se nudi mogućnosti preuizmanja novih slika i video klipova poslednjih misija iz kompanije NASA.

 

 

 

 

 

 

26_nasa_aplikacija

 

 

 

„Mnogo smo uzbuđeni što smo u prilici da ponudimo širok spektar sadržaja iPhone i iPod touch korisnicima“, bile su reči gospodina Gary Martin-a, direktora Ames-a. NASA aplikacija na lak i interesantan način korisnicima nudi doživljaj istraživanja svemira.

Korisici će biti u prilici da posmatraju Internacionalnu Svemirsku Jedinicu, dok istovremeno gledaju u  svemirski brod koji se trenutno nalazi u misiji orbitiranja oko planete Zemlje. Sama dinamika informacija koje se sakupljaju dolaze sa mnogih izvora, i između ostalog pored ostalih ekskluzivnih informacija, korisnici će imati prilike da poseduju i NASA-in sat za odbrojavanje. Ova aplikacija je razvijena od strane istraživača u NASA Ames istraživačkom centru, kao deo New Media Team-a, smešteno u Moffett Field-u, država Kalifornija.

 

Američka svemirska agencija je marljivo radila u proteklih par godina zbog bolje interakcije sa javnošću. I ako se NASA kompanija suočava sa raznim problemima fondova, te probleme ipak zaobilaze i ovim putem su zaista uradili odličan posao tako što će informisati javnost o svojim poslednjim misijama.

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: dailytech

Komentarišite na forumu

 

 

Tagovi