| Vesti | Softver | Kaspersky se okitio Best Overall Value nagradom
Softver

Kaspersky se okitio Best Overall Value nagradom

Kaspersky Business Space Security

Prilikom odabira rešenja za bezbednost na nivou kompanije, ne bi trebalo uzeti u obzir samo karakteristike proizvoda, već i faktore kao što su efikasnost, cena i reputacija proizvođača. Da bi pomogli kompanijama da odaberu bezbednosni softver koji izlazi u susret svim njihovim poslovnim potrebama, stručnjaci u kompaniji Info-Tech Research Group uradili su istraživanje među vodećim proizvođačima antivirus programa i njihovim korporativnim rešenjima. Istraživanje je završeno dodeljivanjem statusa „šampiona” kompaniji Kaspersky Lab, a njeno rešenje Kaspersky Business Space Security dobilo je nagradu Best Overall Value Award.

Kompanija Info-Tech Research Group prikupila je informacije o deset velikih proizvođača i analizirala je rešenja koja oni nude i to u vidu osiguranja korporativne IT strukture. Analitičari su upozorili da su mete sajber kriminalaca i radne stanice, i laptopovi, i tablet uređaji i smart telefoni, tako da kompanije treba da preduzmu sve potrebne mere da obezbede svoju sigurnost.

Svaki proizvođač je ocenjen prema brojnim kriterijumima: uspešnost kompanije, plan za budući proizvod, strategija prodajnog kanala, domet proizvoda i tehnička podrška.

 

ocenjivanje

Ocene prema Info-Tech istraživanju

 

Prilikom ocenjivanja rešenja za korporativnu bezbednost, najvažniji kriterijumi bili su funkcionalnost i upotrebljivost. Prema ovim parametrima, program Kaspersky Business Space Security pokazao je odličan rezultat, a stručnjaci su ovo rešenje okarakterisali kao fleksibilno i posebno su pomenuli njegovu sposobnost da podrži brojne platforme za desktop i mobilne uređaje, kao i Kaspersky Security Center – centralizovanu konzolu za upravljanje korporativnom sigurnošću.

Pored toga, stručnjaci iz kompanije Info-Tech Research Group uporedili su rezultate o funkcionalnosti za svaki proizvod sa njegovom ukupnom cenom da bi izračunali indeks vrednosti. Korporativno rešenje kompanije Kaspersky Lab dobilo je najviši indeks razmere, čineći ga najisplativijim za kupce, i vrednim nagrade Best Overall Value Award.

Komentarišući rezultate istraživanja, Aleksandar Erofejev, direktor marketinga u kompaniji Kaspersky Lab, izjavio je: „Dobijanje statusa ’šampiona’ jeste priznanje da imamo snažnu poziciju na tržištu korporativne bezbednosti. Takođe, srećni smo što smo dobili nagradu Best Overall Value Award, koja je priznanje i za visok kvalitet i za povoljnu cenu našeg korporativnog rešenja“.

Potpuni rezultati nezavisnog istraživanja o tržištu korporativne bezbednosti su dostupni  na zvaničnoj internet stranici kompanije Info-Tech Research Group na sledećem linku.

 

Izvor: Kaspersky


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar