| Vesti | Softver | Hours of Darkness DLC stiže za Far Cry 5
Softver

Hours of Darkness DLC stiže za Far Cry 5

FarCry

Ubisoft je najavio da će Far Cry 5: Hours of Darkness DLC biti dostupan od 5. juna na svim platformama.

Ovoga puta idete nazad u vreme i koračate stopama Wendell „Red“ Redler-a iz Hope County, koji mora pronaći i spasiti ostale iz njegovog tima od neprijateljskih sila tokom vijetnamskog rata.

Hours of Darkness se može kupiti kao standalone DLC ili kao deo Far Cry 5 Season Pass i Gold Edition.

Far Cry 5: Hours of Darkness transportuje igrače u ratom razoren Vijetnam dok doživljaju put Wendell Redler-a iz glavne kampanje Far Cry 5.

Bilo da igrate online co-op ili solo, Hours of Darkness transportuje igrače iz ruralne Montane do opasne džungle gde će morati da spasu zarobljene kolege iz tima, pustoše Viet Cong i severno vijetnamsku vojsku, i bore se da stignu nazad ka svome domu.

Prva DLC avantura će posedovati novu opremu i mogućnosti, kao i dva nova moda za igranje koji će biti otključani nakon završetka Hours of Darkness: Survivor Mode, samim tim davajući igračima ograničeni load out, dok im Action Movie Mode daje odrešene ruke.

Rame uz rame sa DLC-om, svi Far Cry 5 igrači će imati pristup novim dodacima sa vijetnamskom tematikom u Far Cry Arcade-u, koji je počeo 24. maja. Graditelji mapa će biti u prilici da integrišu ove dodatke u svoje postojeće mape ili da pak kreiraju nove koje su fokusirane na Hours of Darkness tematiku.

Svi budući DLC-evi koji takođe sadrže tematske dodatke će biti dodati potpuno besplatno u Far Cry Arcade. Nakon ovog DLC-a, pred nama su dve nove avanture, Lost on Mars, kao i Dead Living Zombies, koji će biti predstavljeni u julu i avgustu. Graditelji mapa će moći da kreiraju unikatna Far Cry Arcade iskustva uz još alata.

 

 

Izvor: Ubisoft

 

Komentarišite na forumu

Tagovi