| Vesti | Softver | Druga sezona The Wolf Among Us 2019. godine
Softver

Druga sezona The Wolf Among Us 2019. godine

TWAU

Prošlo je skoro četiri godine nakon što je The Wolf Among Us završio originalni sled epizoda, i izgleda da će fanovi ovog naslova morati da čekaju još vremena na nastavak.

Telltale Games je najavio da će druga sezona The Wolf Among Us biti dostupna 2019. godine, umesto datuma koji je originalno najavljen – kraj 2018. godine.

Razlog je navodno „par fundamentalnih promena u Telltale-u otkada je igra najavljena prošlog leta“.

Kako poruke po forumima nalažu, korisnici su pretpostavili da se radi o otpuštanjima koja su redukovala broj zaposlenih za 25 odsto, a tada je i sam Telltale naveo da ovo neće uticati na drugu sezonu The Wolf Among Us.

U prvoj sezoni ste koračali stopama šerifa Bigby Wolf-a koji pokušava da održi red i zakon među stvorenjima iz bajki koji žive u tajnosti.

Što se tiče vesti o samoj drugoj sezoni, Telltale nije predstavio bilo koje novosti o zapletu druge sezone osim zimskog logotipa, ali su u blog postu naveli da „su posvećeni istraživanju novih načina o pričanju njihovih priča“, što bi moglo da se odnosi na putanje izvan choose-your-own-adventure, QTE-inkluzivnog gameplay-ja.

 

TWAU 01

 

Izvor: Telltale Games

 

Komentarišite na forumu

Tagovi
k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar