| Vesti | Softver | Facebook testira IG Stories za neke korisnike
Softver

Facebook testira IG Stories za neke korisnike

Kompanija Facebook je odlučila da sprovede testiranje novog dodatka koji omogućuje korisnicima da vide Instagram Stories iz glavne Facebook aplikacije.

Novi dodatak, koji je prvi uočio Twitter korisnik pod imenom @ec_wife, a potom Facebook potvrdio konsultantu za društvene mreže Matt Navarra-i, jeste „za sada, ograničeni test“.

Do sada je Facebook omogućavao korisnicima da cross-postuju njihov Instagram Story na Facebook, međutim ovaj test radi drugačije.

Sa ovom promenom, Instagram korisnici mogu da se odluče da li žele da njihovi Stories-i budu vidljivi i pratiocima na Facebooku.

Kompanija napominje da obe strane trebaju da povežu svoje Facebook i Instagram naloge zajedno. „Ljudi na Facebook-u koji vas ne prate na Instagramu ne mogu da vide vaš Story“, navode iz Facebooka.

„Videćete odgovore na vaše Story-e i preglede na Instagramu.“ Drugim rečima, Facebook prijatelji koji vas takođe prate na Instagramu mogu videti i Instagram i Facebook Story-e bez da napuste Facebook aplikaciju.

U svom saopštenju, iz Facebooka takođe navode da poštuju „sva postojeća podešavanja za privatnost“.

 

Izvor: Facebook/@ec_wife (Twitter)

 

Komentarišite na forumu…

AXE

1 komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar

  • Sa ovom promenom, Instagram korisnici mogu da se odluče da li žele da njihovi Stories-i budu vidljivi i pratiocima na Facebooku.